2777
2789
 علوم تغذیه خوبه من گرگان نبودم نمیدونم ولی تبریز یکی از دانشگاهاش بودم،هم شهر قشنگیه همم سطح ...

مطمئنی خوبه تغذیه ؟

اخه اولویت توانبخشی رو اول زدم 

بعد تغذیه تبریزو گرگانو

اره شهرشو خیلی دوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی خوبه تغذیه ؟ اخه اولویت توانبخشی رو اول زدم  بعد تغذیه تبریزو گرگانو اره شهرشو خیل ...

توانبخشی‌خیلی خوبتره،بازار کار اون بهتره،جاهای بیشتری جذبش میکنن😅

ولی ببین کدومش نزدیکه،ما داشتیم از مشهد می اومدن دیر ب دیر میرفتن شهرشون اکثرا هم هواپیما بود،چون یکم دور بود

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

عزیزم من خودم دانشگاه گرگانم 

هم اتاقیم از مشهد میاد وراهش مثل من دوره 

چ برسه به تبریز ک خیییلی دورتر میشه

گرگان انتخاب بهتریه 

من خودم اگه به عقب برمیگشتم یه شهر نزدیک تر میزدم

دردم از یار است و درمان نیز هم 
بعضی از تبریزیا اصلا مهمون نوازی بلد نیستن میبینن یکی فارسه از عمد باش ترکی حرف میزنن آدم غریب کش می ...

میدونی من اونجا بودم،نصف بیشترشون خیلی خوب رفتار میکنن وقتی میدونن غریبه ای ،ولی خب همه جا همیشه خوب نیستن بودن ی کسایم ک ی کمی اذیت میکردن،البته من همیشه ازشون تعریف‌کردم بخدا چون خوبی زیاد دیدم،فقط ی چن جای اذیت شدم

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
خود دانشگاه خوبه؟ بعد اینک از تغذیه چیزی نمیدونی؟

خود دانشگاه آره خوبه مخصوصا دانشکده پیرا که ما هستیم خدایی استادای خوبی داره علوم تغذیه هم میشه جزء دانشکده ما

یکی دیگه از هم اتاقی هام تغذیه میخونه

اون تو فکر اینه دکترا بگیره و از الان تو پیجش نکات تغذیه ای و اینا می ذاره خیلی علاقه داره

ولی از نتیجه این رشته و درامدش خبر ندارم

درکل شما رشته مورد علاقت و یک شهر نزدیک رو انتخاب کن

دردم از یار است و درمان نیز هم 
ولی دورتره  زبانمونم فرق داره یکم اذیت میشم اولاش

اگر فقط قصدت اینه که یه چیزی بخونی و شوهر پیدا کنی حتما گرگان رو بزن

ولی اگر قصدت معدل و اعتبار بالا ، ادامه تحصیل تا دکتری ، پیدا کردن شغل و.... باشه حتما تبریز بزن

تبریز بزنی خیلی زیاد اذیت خواهی شد ولی اینده بهتری در انتظارت هست

البته اینا فقط تجربیات شخصی من از مقایسه دانشگاه و محل کار خودم و همسرم و برادرخواهر هام هست

اره دقیقا مسافته هست ک دو دلم کرده

عزیزم من یه چی بهت میگم کاملا خواهرانه اگه امکان داره واست آزاد شهر خودتون بزنی خیلی بهتره من دوستام سال قبل دیگه شهرت رو زدن خیلی اذیت شدن بهم گفتن خیلی بیشتر از آزاد هزینه می‌کنیم باز خودت هر جور صلاح میدونی