2777
2789
عنوان

سنو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 51 پست
خوشبحالتون  من ۶هفته هستم همش میترسم قلبش تشکیل نشه واسم دعاکنید

ب چیزای بد فکر نکن عزیزدلم انشالله ک نینیت سالم میاد تو بغلت سال دیگ😍

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
گفت ۵۰ دصد دختر😄😄😄😂😂😂 خب یعنی ۵۰ دصد هم پسره دیگه اینی یعنی اصلا نمدونم علایم هم دختر دارم ...

عزیزم😍😂ان شاءالله اونی باشه ک دلت میخاد،،جنسیتو فهمیدی تگم کن😍😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی.ان شالله قدمش خیر باشه براتون 

مرسی عزیزمممم همچنین 😍این فسقلی بیاد سرمو نمتونم بخارونم خیلی عجله داشت شیرزاد آبجیش باشه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

عزیز دلم مبارکه😍انشالله قسمت همه ی مادران منتظر

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
واسه من یه مشکل کوچولو داشت تو آنومالی که گفتن نگران کننده نیست رفع میشه واسه کوچولوم دعا کنید🌸

چشممم انشالله ک نینیت سالم و سلامت دنیا میاد 

بچه ها من ۱۸ هفتم تکون هاشو حس نمیکنم فقد ۱۳ و ۱۵ هفته یبار حس کردم شماهم این طوری هستین؟

بچه ها من ۱۸ هفتم تکون هاشو حس نمیکنم فقد ۱۳ و ۱۵ هفته یبار حس کردم شماهم این طوری هستین؟

منم همینطوری ام.البته اون یکی دوبار هم نمیدونم واقعی بود یا توهم😂

خدایا شکرت......❤❤❤
۲۰به بعدزیادمیشه

اخه سومیه دوتای قبلی رو زیر ۱۲هفته حس میکردم برا همین یکم نگرانم کرده علائم بارداری هم از اول هیچییی نداشتم

منم همینطوری ام.البته اون یکی دوبار هم نمیدونم واقعی بود یا توهم😂

😂منم فک میکردم توهمه ولی دقت میکردم قشنگ وول میخورد