2777
2789
عنوان

سنو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😂😂😍😍😍😍😍😍 دلخوش های این روزای منه دیگه روزای قشنگ بارداری😍

اره خیلی خوبه 😍😉

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
برای من از ۱۲ هفته گفت احتمالا پسره که تو سونوی آنومالی هم گفت صد درصد پسره

بسلامتی انشالله..من ۱۱هفته ک گف قطعی نمتونم بگم ۱۶هفته گف ۹۰درصد پسر هرچی صلاح خداجون سالم و صالح باشن الهی

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
بسلامتی انشالله..من ۱۱هفته ک گف قطعی نمتونم بگم ۱۶هفته گف ۹۰درصد پسر هرچی صلاح خداجون سالم و صالح با ...

الهیییی.ان شالله قدمش خیر باشه براتون 

خدایا شکرت......❤❤❤
بسلامتی انشالله..من ۱۱هفته ک گف قطعی نمتونم بگم ۱۶هفته گف ۹۰درصد پسر هرچی صلاح خداجون سالم و صالح با ...

واسه من یه مشکل کوچولو داشت تو آنومالی که گفتن نگران کننده نیست رفع میشه واسه کوچولوم دعا کنید🌸

هرچه هستم خدایم داند...
خوشبحالتون  من ۶هفته هستم همش میترسم قلبش تشکیل نشه واسم دعاکنید

الهیییی.استرس خوب نیست تو این هفته ها.مطمئن باش تشکیل میشه خدا خودش داده خودش هم برات نگه میداره.براااات از ته دل ارزو میکنم سفر دونفره ی قشنگی داشته باشید

خدایا شکرت......❤❤❤
الهیییی.استرس خوب نیست تو این هفته ها.مطمئن باش تشکیل میشه خدا خودش داده خودش هم برات نگه میداره.برا ...

قربونت برم..مررسی ..انشاالله توهم اون چیزی که ارزوشوداری خدا بهت بده