استامینیفن مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 606 عنوان عکسای قبل وبعدخونم | مشاهده متن کامل بحث + 6639 بازدید | 215 پست سلام بچه ها.خوبین.ماخونه روفروختیم وجای دیگه خریدیم وبازسازی کردیم.میخام عکساروبزارم نظربدید.فقط یکم نتم ضعیفه ممنون میشه حوصله بخرج بدید 1399/07/08 | 10:29 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقدلم۱ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3992 همچی عالی جهیزیتم خیلی قشنگه و تمیزه برا من داغونه ۷ ساله تقریبا مستاجریم و پسرمم کلشو داغون کرده عزیزم هزینه پارکت چقد شد ؟ واقعا خسته نباشی خیلی مرتب زدی کاغذ دیواریا رو افرین
استامینیفن مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 606 همچی عالی جهیزیتم خیلی قشنگه و تمیزه برا من داغونه ۷ ساله تقریبا مستاجریم و پسرمم کلشو داغون ... مرسی عزیزدلم.ازخدامیخام هرچه زودترخونه داربشی.پارکت همه قیمت هست.ازمن چوبی نیست.حالت نمدی داره پشتش.بهش میگن پارکت رولی.متری هفتادخریدم.خودمم زدمش به کف خونه.نصاب نیوردم
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8527 بچه نظر بدید خودم دوست ندالم کابنت هامو😭😭😭 خیلی قشنگه خونه از خودتونه خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
عشقدلم۱ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3992 مرسی عزیزدلم.ازخدامیخام هرچه زودترخونه داربشی.پارکت همه قیمت هست.ازمن چوبی نیست.حالت نمدی داره پشتش. ... ممنون انشاللهایول بابا دمت گرم همه فن حریفی چقد از هزینه ها کمتر شده واسه همسرت واقعا تمیز زدی خسته نباشی
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5265 صفحات اول انگار اومده بودم تو گله گوسفندا اینهمه عکس گوسفندچی بود😁😁اسی جون مبارکه ان شالله بادل خوش استفاده کنی،واقعا قشنگ ودلبازبود🌹🌹 ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
استامینیفن مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 606 ممنون انشالله ایول بابا دمت گرم همه فن حریفی چقد از هزینه ها کمتر شده واسه همسرت واقعا تمیز زدی خست ... اره دستمزد نصاب کاغذدیواری وپارکت ندادیم.حاشیه های دیوار ورنگ امیزیشون خودم انجام دادم.رنگ دیوارارم خودم زدم.
استامینیفن مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 606 صفحات اول انگار اومده بودم تو گله گوسفندا اینهمه عکس گوسفندچی بود😁😁 اسی جون مبارکه ان شالله بادل ... مرسی عزیزدلم.
عشقدلم۱ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3992 اره دستمزد نصاب کاغذدیواری وپارکت ندادیم.حاشیه های دیوار ورنگ امیزیشون خودم انجام دادم.رنگ دیوارارم ... خیلی خوبی افرین بهت خوشبحال همسرت انشالله بمونید برای هم ⚘🥰