2777
2789

سلام چطور کمد لباستون همیشه مرتبه یا کشوها اگه ایده دارین بدین لطفا دیگه خسته شدم از این همه بریز بپاش خسته کننده.گه دوست داشتین عکس بدین جهت ایده

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

برای کشوها، لباسهارو لوله ای تا کن و کنار هم بذار، نسبت به شیوه ی مرسوم که مربعی تا میکنن هم جای کمتری میگیره هم انگار مرتب تره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
برای کشوها، لباسهارو لوله ای تا کن و کنار هم بذار، نسبت به شیوه ی مرسوم که مربعی تا میکنن هم جای کمت ...

برای کمد لباس چه کنم لباس زمستونی تابستونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشوهایی هم که وسایل ریزه پاش مثل لوازم آرایش و

... دارن، داخلشون جعبه های جداکننده بذار، حتی با جعبه های پیرهن مردونه خودت میتونی ازین تقسیم کننده ها درست کنی

از این شلف ها بگیر بزار توی کشوها

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

کمد که بهترین گرینه ش همون جالباسیه دیگه، من ایده خاصی به نظرم نمیرسه🤔

زمستونی هارو توی چمدون زیر تخت بزار

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کمد که بهترین گرینه ش همون جالباسیه دیگه، من ایده خاصی به نظرم نمیرسه🤔

لباسا مخصوصا شوهرم بیش از حد زیاد و جاگیره

کشو هام همیشه مرتبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خونم کوچیکه تخت و جمع کردم

از این بقچه ها دیدی زیپ دارن از اونا بخر بزار تو کمد یا بالای کمد که دید نداشته باشه

از این شلف ها بگیر بزار توی کشوها

گرفتم خوبه ولی خودم به نظرم باید لباس بریزم دور که متاسفانه همه‌نوعه دلم نمیاد

افرین بانوی نمونه❤🌸

فداااات❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...