2777
2789

بچه ها شوهرم اینا برا محل کارشون سرویس دارن و همیشه با سرویس میرفت از شنبه با سرویس نمیره روز اول فقط گفت چون کارم طول میکشه امروز میبرمش ولی تا امروز مرتب داره با ماشین خودمون میره و خیلی هم رفتاراش مشکوک شده،از طرفی هم ادم وحشی هست بهش بگم چرا اینکارو میکنی کولی بازی راه میندازه،چطوری ازش بپرسم علتشو؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید بچه ها اصلا بحث کرونا نیس چون تو اوجش هم با سرویس میرفت،بعد ب این بهانه ک باید پارکینگ جا پیدا کنه داره یه ساعت زودتر میزنه بیرون

همسرتون اعتیاد ندارن؟؟؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
ن نداره😐

خداروشکر که نداره.

سابقه سروگوش جنبیدن یادروغ گویی نداره؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
خداروشکر که نداره. سابقه سروگوش جنبیدن یادروغ گویی نداره؟؟

چرا داشته یک مورد ب خاطر همینه ک خوره افتاده ب جونم،چون جدای از بحث ماشین رفتاراشم مشکوکه

چرا داشته یک مورد ب خاطر همینه ک خوره افتاده ب جونم،چون جدای از بحث ماشین رفتاراشم مشکوکه

پس باید هواستو جم کنی زیرنظر بگیریش ببینی داره چیکار میکنه