2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه عزیزم راحته

بله اگه اون فضای مجازیتون رو‌تقویت کنید میتونید البته اول از قیمتای پایین شروع کنید گاهی اشانتیون بدید یا تخفیف حتی مسابقه بزارید ک هرکسی چند نفرو‌معرفی کنه ارسالش رایگانه جواب میده اینا 🙂

منم خیلی دلم میخواست یه کسبو کار راه بندازم منتها شوهرم مخالفه. نمیذاره 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

البته نقاشی هم میکشم کسی تابلو سبک رئال از طبیعت خواست بگه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نقاشی می کشم.

چطور؟؟؟

میشه درآمد داشت،منم نقاشی میکنم ولی درآمدی ندارم

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍