مُردَم بس که تاپیکای نا امید کننده خوندم یا حرفای ناامید کننده شنیدم😔
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
ما الحمدلله هر روز بهتریم چون با هم حرف میزنیم و تعامل سالم داریم
خداروشکر،الهی همیشه عاشقانه کنار هم زندگی کنید!
چند ساله ازدواج کردید؟
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من ۱ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی خوب بود همه میگفتن زیر یه سقف که بری اخلاقش عوض میشه ولی از موقع ای که داریم باهم زندگی میکنیم همش میگیم ای کاش زودتر میومدیم سر خونه زندگیمون من بعد ازدواجمو خیلی بیشتر از قبلش دوست دارم تازه شوهرم ۱۰۰ برابر اخلاقش بهتر شد
چرا باید سرد بشیم تازه همه اش کنار همیم باهمیم عالی تر شده خیلی خیلی ولی سرد اصلا.
خدارو شکرر،الهی همیشه با هم خوب باشید!
زوج هایی مثل شما برای شروع زندگی بهم بیشتر انگیزه میدن
خب این خیلی بدیهیه که اون شور و هیجان اول ازدواج و اونآتیش و طبع و طمع رابطه از لحاظ جنسی میگماااا مثل اول نمیمونه ولی از نظر آرامش روحی واینکه کم کم متوجه میشی که بهترین رفیق و یار همیشگیت همون همسرته در طول سالهای سال زندگی بدست میاد..
عزیزم من ۱ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی خوب بود همه میگفتن زیر یه سقف که بری اخلاقش عوض میشه ولی از م ...
خداروشکر،الهی روز به روز بهتر بشه زندگیتون
من یک ماه دیگه عقدمه،مُردم از استرس! همش با خودم فکر میکنم قراره چه اخلاقای بدی پیدا کنه،یا اگر سرد بشه چجوری میشه
ان شاءالله از لحاظ جنسی عالی میشید! میشه بپرسم چرا افتضاحه؟مگه توی دوستی رابطه نداشتید؟چطور متوجه ن ...
تا دوسال پیش عالی بود. خودش میگه بخاطر اوضاع اقتصادی بده که روش نمیشه بیاد سمتم. مثلا کادو نمیتونه بخره و مراسمای خوب تولد و اینا نمیتونه بگیره ولی علت اصلیش افسردگیش بخاطر درامد کمشه.