2777
2789
عنوان

تو کارای خونه چه کاری به عهده ی شوهرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 83 پست
بستگی به تربیت خانوادگی شون داره به نظر من نمیشه عوضشون کرد البته با هندونه گذاشتن زیربغلشون گاهی می ...

شوهرم چون لوسو مامانیه خونه مامانش حتی ظرفم میشوره (مامانش خیییلیی تنبله)

ب من ک میرسه دست ب سیاه سفید نمیزنه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی زودتر بیدار بشه صبحانه را آماده میکنم اگر خونه باشم ناهار میپزم جوری که شب و فردا ظهرم بخوریم نباشم شب میپزم که برای فردا ظهر و شبم باشه اگرم نرسم همیشه تو فریزر غذا دارم یکیشو گرم میکنیم یا شوهرم سیبزمینی سرخ میکنه چون بلد نیست آشپزی ظرفا هم دو سه روز یبار وقتی دیگه ظرف نمیمونه باهم میشوریم تمیزکاری کلی خونه هفته ای یکبار که شوهرم جاروبرقی میکشه من طی و گرد گیری و شستن دستشویی و تمیزکاری آشپزخونه با منه حیاط و حمام و پارکینگ با شوهرم . آشغالارا هم هر کدوم دستش آزاد بود جمع میکنیم شوهرم یا خودم میزاریم دم در 

ما۴ساله. اگه کارش زیاد نباشه حالش به راه باشه پول تو حیبش باشه خوبیم...وگرنه خیلی عوض میشه خیلی زیا ...

خب شرایط اقتصادی که بدجور مردارو داغون کرده شوهر منم بعضی روزا کلا تو خودشه و اصلا حرف نمیزنه بپیچم به دست و پاش دعوا میشه نازگیا فهمیدم مشکلش سرکاره و اونجا اذیت میشه. همه مردا همینن. البته محبت کنی تا حدودی بهتر میشن. شوهر من وحشتناک غد و لجباز و عصبی و خلاصه افتضاح بود الان یکم بهتر شده هرچند عصبی شه کسی نمیتونه جلوشو بگیره منم روشمو عوض کردم

بخدا من حسرت میخوردم...همیشه خسته کوفتم.. تازه شوهرم طلبکارم هست... حتی آب هم میخاد باید براش ببری.. ...

بخدا اگ همسرموپسرم توآشپزخونه باشن من درحال مردن اگ همسرم ی لیوان آب بده دست پسرش من تو....عروسی میشه.دیگ تاآخرشوبخون خواهر

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
خب شرایط اقتصادی که بدجور مردارو داغون کرده شوهر منم بعضی روزا کلا تو خودشه و اصلا حرف نمیزنه بپیچم ...

اهان

اره شوهرمنم گیر بدم دعوامون میشه

بعضی وقتا فکر میکنم واقعا ارزش نداش بخاطر هیچی ۲ساعت باهم جر و بحث کنیم

راستش تازگیا انگار یخورده از هم دور شدیم نمیدونم بخاطر اوضاع مالیمونه یا محبتمون کم شده هرچیه دلنشین نیس مثل قبل

نمیدونم چیکار کنم...ینی میگم چرا من کاری کنم؟ چرا اون ب فکر نیس؟

اهان اره شوهرمنم گیر بدم دعوامون میشه بعضی وقتا فکر میکنم واقعا ارزش نداش بخاطر هیچی ۲ساعت باهم جر ...

مردا کلا سیستمشون با ما زنا فرق داری یسری چیزا که برای ما جنبه محبت داره واسه مردا اصلا معنی نداره و نمی فهمن ما ناراحت میشیم. نزار سردی تون طولانی مدت بشه و بینتون فاصله بیوفته. اگه میدونی دوستت داره و واقعا میخوادت دیگه نگو چرا من پیشقدم بشم. یه کاری بکن حال و هواتون عوص بشه یه لباس جدید یه شام خوب یه کیک یا یه هدیه. خصوصا اگه بچه نداری که راحت تری من دخترم اجازه خیلی کارارو نمیده. منو شوهرمم خیلی از هم سرد شده بودیم و فاصله گرفتیم. خصوصا من که مقطعی ازش متنفر شده بودم چون دست روم بلند گرد. اما چند وقت پیش یکم مریض احوال بود و ازمایش داد تیروئیدش داغون بود حتی یه دکتر گفت جراحی. انگار یه تلنگر شد واسم و این فکر زد به سرم که اگه نباشه چی میشه. البته فهمیدم علت بیشتر عصبی شدنش هم همین مریضی بود و بیشتر درکش کردم. الان بیشتر محبت میکنم و زنگ میزنم سرکارش. نمیگم الانم اصلا دعوا نداریم ولی تنهایی زندگیمو کنترل کردم

بنام خدا

لم دادن  روی مبل و بازی با گوشی 

سپس غذایش را میل میکند و بعد بر روی تخت ولو میشود و ۴ ساعت بعد بیدار شده و دوباره بر روی مبل لم میدهد 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

براى شستن حمام و دستشويى و آشپزخونه و تميز كردن خونه كارگر دارم بقيه كارها رو هم دوتايى انجام ميديم ولى من آشپزى ميكنم همسرم بلد نيست 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود