2777
2789
عنوان

کسی مارچوبه خورده تا حالا؟

237 بازدید | 14 پست

من خیلی دلم میخواسمیخواست تازه اش رو بخورم اما نبوده اطراف ما، امروز کنسروش رو خریدیم اونم 80 تومن، اما همینطوری که ازش خوردم خوشم نیومد..کسی تجربه ای داره که کنسرو مارچوبه رو چطوری میشه استفاده کرد؟

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

کنسروش 80 خودش حتما برابری با کلیع هام/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوس ندارم بخورم ازش خوشم نمیاد😑من از قیافه چیزی خوشم نیادنمیخورم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کنسروش 80 خودش حتما برابری با کلیع هام/

ن خواهر همه چی گرون شده ی سس سید داوود خریدم اخرین بار ۲۰ خریدم الان ۷۹۵۰۰ خریدم

اصلا شوک شدما

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ن خواهر همه چی گرون شده ی سس سید داوود خریدم اخرین بار ۲۰ خریدم الان ۷۹۵۰۰ خریدم اصلا شوک شدما

عاها پس جفت کلیع هام کافیع /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عاها پس جفت کلیع هام کافیع /

😭😭😭😭

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خوبه که قیافه اش، گیاهه دیگه، خوبیش اینه که حیوانی نیست

نه خوب نیس یاد یچیزی میفتم😑

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خوب شد گفتی برم بگیرم یادم رفته بود اینو کلی خواص داره لامصب! بخورید بچه ها تازشو

عه چه خواصی داره؟

تازه اش کجا هست، کی هست اصلا؟ چه فصلی؟

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
 یعنی مثلا خیار هم نمیخوری؟؟

فرق داره با خیار

منظورم اونی که توذهنته نبود😂😂😂😂

یبار یکی یه مثال زد بدم اومد

عه چه خواصی داره؟ تازه اش کجا هست، کی هست اصلا؟ چه فصلی؟

نمیدونم فصلشو ولی اهن و ویتامین سی و ویتامینای بی توش بالاست برای گوارش دیابت و سلامت رحم هم خیلی خوبه یه مدت زیاد میخوردم ولی دیگه یادم رفت 

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر