2777
2789
باز شوهرمن بیداره نمیذاره ما بخابیم الانم من اومدم اتاق اون بیدار بچه هارو نمیذاره بخابن...منو مسخره ...

اینجورخوبه.خواهرشوهرام مسخره میکنن میگن همیشه برقاتون خاموشه خونتون سوتوکوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برعکس 

حالا شب که میشه باید غر بزنم بیا بخواب بلکه بچه ها بخوابن ... همش یا پای تی وی یا گوشی یا لپ تاب بچه ها در حال سر و صدا .... نظم نداریم

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   

من مجردم ولی دوس دارم شوهرم ادمی باشه مثل خودم جغد شبا تا دیر وقت بیدار باشیم فیلم و سرگرمی و بگو و بخد روزاهم بخوابیم..بعد بگه کووووووچولوی من صبا من باید زود بیدار شم بزار زود بخوابم 😅😅😂

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
چرا نخوابیدی😁ساعت دوازدس

شوهرم امشب شیفته😂😂😂😂منم سو استفاده میکنم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
کجاش خوبه.بچه هم ندارم دق میکنم توخونه

دق نکن همراهی و همزیستی کن توام بخواب انقد میچسبه ده خاموشی زدن پریدن تو رختخواب زیر پتو ویک خواب لذیذ و عمیق

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم