2777
2789
عنوان

کاشانی نداریم یعنی؟؟؟؟ 😐😭

229 بازدید | 6 پست

بابا به سونوگرافی با کیفیت و خوب بهم معرفی کنید برا بارداری ماه هفتم. که وضعیت کامل جنین و همه چی رو توضیح بده و وقت بذاره و دقیق باشه لطفاااااااااا

خدایا توکلم به خودته
گفتم بهت حمیدیان برو دیگه

مرسی عزیزم . تو بیمارستان که نیست؟ می‌خوام شلوغ نباشه مریض بشم. بعد اینکه دقیقه و خوب وقت می‌ذاره چک کنه همه چی بچه رو؟

خدایا توکلم به خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم . تو بیمارستان که نیست؟ می‌خوام شلوغ نباشه مریض بشم. بعد اینکه دقیقه و خوب وقت می‌ذاره چک ...

اسمش توی کاشان خیلی برو داره.

طالاری هم که دوستمون گفتن خوبن 

ولی ایشون دستگاهاش پیشرفته تره

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

جمالزاده هم کارش خوبه ولی اصلاحرف نمیزنه.عنق کارخودشومیکنه سوالم بپرسی جواب نمیده

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اون شماره که دادین مال حمیدنیا بود. حمیدیان شماره شخصی مطب نداره؟ چجوری نوبت بگیرم؟

زنگ بزن۱۱۸

بگو حمیدیان شمارشو بگیر.احتمالا برااون هفته نوبتت میده