2777
2789
عنوان

چالش چالش دارم براتووون همگی بیاین دورهم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 41 پست
واسه پربازدید کم مونده بکشن پایین فقط😑

چ ربطی ب پر بازید بودن داره الان ؟

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی ربط داره خودتم میدونی ربط داره😏 الان خودت ازدواج کردی ازین تاپیکا میزنی؟

اره

کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا  عاشق دخترمو باباشم  مغرور و باجنبه ام  لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی  
عزیزم منم همسن شمام و اینو بدونین کنجکاوی درباره این چیزا عاقبت خوبی نداره اشالله وقتی متاهل شدید بع ...

متاهلم یه دختر هم دارممم  

یکم به تاپیکایی که میزنی فکر کن عزیزم اون بنده خدا راست میگه اینجا کلی بچه هست که ممکنه تو سن بلوغ ب ...

چشم

بگم کاربریم میترکه.. تو گوگل سرچ کن اقدس الویه یه اسکرین میاد بخونش.