2777
2789
عنوان

لیزر الکس فول بادی ۱۵۰😳🤔

91 بازدید | 12 پست

نوشته الکس ۲۰۲۰ با سه تا موج دقیق یادم نیست خنک کننده هم داره روشن هم میکنه فقط قیمتش زیادی ارزونه یعنی خوب نیست ؟ برا تهرانم هست بعد خیلیا شنیدم موهای کرکی و ضخیم میکنه یعنی فول بادی ب درد نمیخوره ؟ چون بعضی جاها کرکیه دیگه اگ تجربه دارید خواهش میکنم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین من فقط زیر بغل و بسکینی و ساق پا فکرشو بکن باید هیلی مو ضخیم باشه وگرنه نتیجه عکس

الان پس اونایی ک دستشون یا جاهای دیگشون  مو نداره چیکار میکنن خیلی صاف و نرمه

این قیمت و فقط واسه تبلیغات میزارن بری اونجا یه قیمت دیگه بهت میگن

اخه کامل نوشته تو توضیحات ک فول بادی ۱۵۰ فقط چون زیادی ارزون بود شک داشتم گفتم بپرسم شاید یکی تجربه داشته باشه و این ک موهای کرکی ک تو فول بادی میره تکلیف اونا چی میشه

الکساندرایت. منم از این اگهیا میبینم ولی میترسم برم اخه ارزونه. اینجا که میرم مطب و کلینیک دکتره

شما میدونی این موهای کرکی ک تو فول بادی میره چی میشه صخیم میشه همش؟

شما میدونی این موهای کرکی ک تو فول بادی میره چی میشه صخیم میشه همش؟

من پرسیدم گفت لیزر نکنم  مثلا بالای رونم و بازوم و صورتمو خانومه گفت لیزر نکن کرکیه لیزر کنم زیاد میشه. اینجوری بهم گفت دیگه نمیدونم درسته یا نه