2777
2789
عنوان

بیاید لطفا تو روز روشن دزدی عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست

شاید نفهمیده فک کرده اولی ناموفقه 

اخه الان دیگه همه میدونن که پیامک میره برا گوشی 

ارابشگاه هم که نمیتونه فرار کنه 

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما زیاد اینطور شد.

ولی بخاطر اینکه دستگاه رسید نداد‌.

به کسی هم انگ دزدی نزدیم.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

اس ام اس ات رو نشونش بده

مودبانه بگو دوبار از حسابم کم کردید

شاید بنده خدا فکر کرده دفعه اول انجام نشده خو

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم