2777
2789
عنوان

جوک در نینی سایت

89 بازدید | 20 پست

تایپک در آمد بود یه نفری گفت ما ۴نفریم درامدمون ۳۰۰تومنه

من نوشتم خدا کمکتون کنه اینا رو جواب داد 

بعدم کلی به شعورم توهین کرد 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰۰ میلیون  🤔

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم شما واقعا خودت درک نداری؟؟ یعنی واقعا نمیفهمی این دوستمون برای یک سیاره دیگه ست؟؟😂

یعنی من با خودم  هی میگقتم 

یارانه و معیشتی بیشتر از ۳۰۰تومن میشه این چی میگه 

ماهی ۳۰۰ فقط پول نت برای نی نی سایت اومدنه

همین میخواستم بهش بگم  در هفته ۳۰۰تومن نتم میشه 

بماند که نگفته چیا به شعورم نسبت داد 

نه بابا

اخه اصلا نمیشه نت خرید پس ججوری میاد

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ماهی ۳۰۰ فقط پول نت برای نی نی سایت اومدنه

دقیقا

خب کار شما که بدتره اومدی اسکرین گذاشتی اینجور وقتا بهتره اصلا طرف رو حساب نکنی وجواب ندی

خب اگه به شعورم توهین نمی‌کرد منم نمیزاشتم خیلی بهم برمیخورخ که آدم رو خر فرض میکنند