2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم مامانم رفته خونمون ......

| مشاهده متن کامل بحث + 45465 بازدید | 653 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استارتر یه سوال دارم ازتون خانوما  من اومدم خونه بابام برا جمع کردن محصولشون کمکشون ...

عزیزم خواهر چیکارست؟

یا نزو یا اول دلشو به دست بیار بعدش برو

گیریم رفتی اول که همش نگرانی و زهرت میشه،بعدم که برگردی مطمئنن دعوا و بحث و قهر و جنجال داری ...

به نظرم با ملاطفت با همسرت صحبت کن و هر کار که گفت رو انجام بده

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

خانما برایه استارتر یه آیه الکرسی بخونین،انشالله که به خیر بگذره و با دل خوش و به سلامتی برگرده

ماهه صفر ماهه نحثیه تا میتونین صدقه بدین و نذارین دعوا و ناراحتی بینتون پیش بیاد

خدا به حق امام حسین دلشو خوشحال کنه🤲🏻

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
به نظر من امشب نرو هم اوضاع یکم ارومتر بشه هم تو تنهایی شاید به کاراش فکر کنم یکم عذاب وجدان بگیره د ...

آره حتماعذاب وجدان میگیره....فردا حتما میرم دکتر بفرسته پزشکی قانونی  دارم ازگوش درد میمیرم بخدا که داره میزنه به فکم 

وزن ۷۶قد ۱۷۶   وزن هدف ۷۰
همش میگم بچس عب نداره

اسی جان چیکار کردی تعریف کن رفتی چی گفتی چی شد؟ کامل بگو 

هرچند کاش نمیرفتی آدمی نیست که به این زودیا پشیمون شده باشه و جلوتو بگیره که نرو بمون

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
انقد گریه کردم چشام وانمیشه به خدا  سرم داره میترکه گوشم که بامشت زده داره ازدرد میترکه تیر میک ...

من درکت می کنم عزیز دلم

من میفهمم چقدر سخته آدم مادر باشه

از سربار شدن بترسه

نخواد بار روی دوش مادرش باشه

پدر نداشته باشه

سخته

خیلی سخته

خدا کمکت کنه بحق مرتضی علی

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج