2777
2789
عنوان

یه بچه گربه پیدا کردم کمک😳

2785 بازدید | 59 پست

تو پشت بومه دیروزم صداش میومد من توجه نکردم امروز صبح که داشتم خونه رو تمییز میکردم باز صداش اومد 😶رفتم دیدم اونجا افتاده مامانشم نیس منم اوردمش خونه گفتم بزرگش میکنم بعد دلم نیومد از مامانش جداش کنم😕

چون هنوز چشاش باز نشده کلا یه ربع تو خونه بود زود بردمش جایی که بود ولی از ظهر تا حالا  مامانش نیومده بهش شیر بده الانم خیلی نگرانشم همش سروصدا میکنه الانم موقعیتشو ندارم برم شیر خشک مخصوص گربه بخرم

شیر پاستوریزه داریم تو خونه اونم تو نت خوندم نمیشه بهش داد چیکار کنم 

فک کنم خیلی گشنشه از سروصداش😓🙁 چی بدم بهش بنظرتون تقریبا ۶ ساعت میشه مامانش نیس البته نمیدونم کلا من امروز پیداش کردم شایدم ولش کرده

الهی بگردم عزیزم همون شیر خشکو باید بخری نمیشه دیگن کاری کرد🙁

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش دست بزنید احتمالا مامانش دیگه نمیخوادش  شیر بدون لاکتوز باید بهش بدید

همونکه اوردمش خونه دست زدم بعدشم که بردمش بالا یعنی دیگه نمیاد بهش شیر بده وای احساس گناه میکنم

الهی بگردم عزیزم همون شیر خشکو باید بخری نمیشه دیگن کاری کرد🙁

یجا خوندم شیر کم چرب پاستوریزه رو با آب قاطی کنی میشه البته اونم نظر بچه های نی نی سایت بود نمیدونم الان بهش بدم  یا نه

فعلا یه ذره ماست بده

حیوون میمیره

احتمالا مادرش بقیه رو منتقل کرده جای دیگه این طفلی مونده

اگر نوزاده نگهداریش واقعا سخته...شیرخشک براش بگیر

مقعدش رو هم باید با پنبه مرطوب و گرم ماساژ بدی که بتونه دسشویی کنه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
یجا خوندم شیر کم چرب پاستوریزه رو با آب قاطی کنی میشه البته اونم نظر بچه های نی نی سایت بود نمیدونم ...

نه اسهال میشه میمیره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اگه بهش دست بزنید احتمالا مامانش دیگه نمیخوادش  شیر بدون لاکتوز باید بهش بدید

عزیزم این حرف صحت نداره مگه موش یا همستره 

من کلی بچه گربه تو حیاطمون بزرگ کردم البته اینا مادرشون کنارشون بود همشم تو دستم بودن 

استارتر شیر باید درست کنی تو نت بزن طرز تهیه ش هست تخم مرغ و ماست پر چرب و خامه و شیر میخواد فکر کنم سریع غذا بده بهش هوا سرد شب یخ نزنه؟

امشب حواست بهش باشه اگه مادرش نیومد بیار خونه لای حوله بپیچش 

غذاشم دادی شکمش با پنبه نم دار ماساژ بده بتونه دفع کنه

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
عزیزم این حرف صحت نداره مگه موش یا همستره  من کلی بچه گربه تو حیاطمون بزرگ کردم البته اینا ماد ...

تو حیاط ما گربه بود بابام بردنشون دامپزشک اینجوری گفته بود 🤷‍♀️🤷‍♀️