2777
2789

من یه تیکه زمین میخرم بقیشو پفک😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو اینهمه خوشبختی محاله  

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من که نمیگیرم جالبه اطراف ما اونهایی میگیرن که درآمد بالا دارن 

اره ظاهرا دقت چندانی تو این مسئله ندارن گرچه یارانه حق همه ست چه پولدار چه متوسط چه فقیر 

گرچه الان به دو قشر فقیر و غنی تقسیم شدیم 

۱۲۰ تومن پول یه هفته لبنیات هم نمیشه...

دیروز ۲تا شیر معمولی و ۱شیرکاکائو شوهرم خریده شده ۳۰ هزارتومن😤

ماست ۲۵تومن .پنیر ۱۲تومن ..

دوغ ۱۰ تومن

خامه ۸ تومن

۸۸ تومنش همین الان رفت برای یه خانواده ی ۲ ونیم نفره ی ما برای یک هفته 🤐🤐

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

۱۲۰ پول نقد میدن؟

این کوپن های دیجیتالی پس جریانش چیه؟ 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت