2777
2789
عنوان

کسایی که دعا نویس میخوان بیان

1075 بازدید | 12 پست

قبل رفتن پیش دعا نویس ، بذارید خواهرانه یه چیزی رو بهتون بگم 

رمال ، جادوگر ، دعا نویس که اکثرا خودشون رو سید جا میزنن که نیرویی بهشون عطا شده یا از قرآن دعا برمیدارن ! همگی کلاشن 

اونایی هم که دعاشون میگیره صد در صد با اجنه در ارتباطن ! و اجنه رو وارد زندگیتون میکنن 

❌❌❌به یاد داشته باشید ❌❌❌

دعا نویس جماعت ، میاد با کمک اجنه یه مشکلت رو حال میکنه تا ایمان و اعتقاد پیدا کنی به کارش 

❌❌❌❌اما❌❌❌❌

یه مشکل دیگه تو کارت میندازه ، که باز بهش مراجعه کنی و همیشه بعد از یک بار مراجعه که جواب هم گرفتی ، دوست داری باز هم بری پیشش !!!

اینم بگم دعا ، طلسم یا ... هرچی ک دیگران براتون میگیرن ، با گریه به اهل بیت باطل میشه ، حتی برای این کار نیاز نیست پیش دعا نویس بری 

❌❌❌حالا❌❌❌

اگه اشتباه کردی و  رفتی 

برای اینکه اجنه وارد زندگیت نشن اول توبه کن که دیگه نری دوم معوذتین و ایت الکرسی همیشه بخون !

❌❌اینو همیشه یادت باشه❌❌

هیچ قدرتی به پای قدرت بی حد و اندازه ی خدای مهربون نمیرسه ، با رفتن پیش دعانویس علنا گفتی خدایا من به تو امید ندارم و تو توانایی نداری مشکلم رو حل کنی !

امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و دیگه این اشتباه رو نکنید 

موفق باشید خواهرای قشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانع کننده نبود..بعدی لطفا😊

من با اون قسمت گریه برای اهل بیت مشکل دارم.حالا ما شیعه ایم هیچی ولی سنیا چیکار میکنن؟؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
من با اون قسمت گریه برای اهل بیت مشکل دارم.حالا ما شیعه ایم هیچی ولی سنیا چیکار میکنن؟؟

عزیزم سنی ها هم اهل بیت رو قبول دارن بعنوان نواده پیامبر  ص

شما میتونی گریه نکنی 

من چیزی که بهش مطمئنم رو نوشتم 

حرفش کامل بی منطقه..هر دردی درمون خودشو داره..امثال این خانوم ب سحر جادوی صبی دچار نشدن .دعا با نجاست براشون نشده.نمیدونن دعای صبی با صبی باطل میشه.اصلا قدرته حروف ابجد و قدرت اجنه رو انکار میکنن..چرا میگن ۱۱۰یعنی علی؟؟بخاطر حروف ابجد اسم حضرت علی هستش..ابجد برای چیه؟برای طالع و سرنوشته؟؟چیکار میکنه؟؟مطالعه ندارن الکی حرف میزنن فقط

کاربر*دختر_تنها*

اینکه میگید اجنه وارد زندگی میشه.. من یه نفرو میشناسم تا الان صد بار دعا گرفته از اونایی که اهل طلسم و اینا هستن زندگیشم هیچیش نیست هر روزم شادتر و خوشحال تر و سرحال تر میشه... حتی پیش اون دعا نویسای قرانی نمیره... همش پیش اونایی که طلسم و اینا میکنن میره..... واقعا چرا؟!؟! 

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
عزیزم سنی ها هم اهل بیت رو قبول دارن بعنوان نواده پیامبر  ص شما میتونی گریه نکنی  ...

اصلا با این کارایی که گفتی سحر و جادو باطل نمیشه.فقط قرآن خوندن باطلش میکنه.اونم نه به سادگی ولی در نهایت باطل میشه

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
حرفش کامل بی منطقه..هر دردی درمون خودشو داره..امثال این خانوم ب سحر جادوی صبی دچار نشدن .دعا با نجاس ...

عزیزم قطعا قطعا قطعا مطالعه و علمش رو دارم که نوشتم 

این مورد که گفتین هم پیش اومده و حل شده حتی بدتر