♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من پیاز و گوجه رو رنده میکنم و نعنا با روغن و کمی نمک تفت میدم بعد میریزم تو کشک به اندازه مناسب توش آب میریزم بعد میزارم گرم شه نمیزارم جوش بخوره نزدیک جوش خوردن زیرش خاموش میکنم.
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بزار غروب از مامانم میپرسم میگم بهت من تا حالا درست نکردم
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
پیاز سرخ کن بعد زردچوبه و نعناع بهش اضافه کن و البته گردو خورد شده بعد یکم تفت بده ولی حواست باشه نعناع نسوزه بعد بهش اب و کشک اضافه کن و بزار قل بخوره و خامیش بره بعد اماده است میتونی با شکر یا نمک بخوری