2777
2789

مگه سخته؟hcgمنظورته؟

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته ‌: رحم بزرگ است. نصویر ساک حاملگی‌ با جدارهای منظم در کاویته رحم دیدخ میشود .

سن حاملگی‌در حد 6w4D میباشد. آدنکسها نرمال هستند . کل دو ساکها خالی میباشند

اره عزیزم 

یه ماه دیرتر اقدام میکردی قرن جدید به دنیا بیاد دختر قشنگت،آخه اسفند ۹۹🤭🤭🤭😊😊😊😊

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
بخدا من اقدام نبودم یدفعه دیدم حاملم یهویی ششد اصلا 

ان شاءالله قدمش خیر باشه خوش به حالت که بدون اقدام دیدی بارداری،ما که با سه سال اقدام هر ماه سر وقت پریودی تشریفش را میاره🥺🥺🥺🥺🥺

نمیدونم یه سنوگرافی دادم اینارو نوشته نگران شدم

آهان سونو را بلد نیستم آخه تو عنوانت نوشتی آزمایش فکر کردم آز بتاست

ان شاءالله قدمش خیر باشه خوش به حالت که بدون اقدام دیدی بارداری،ما که با سه سال اقدام هر ماه سر وقت ...

خوش به حالت منم اولین بچمه باردارم ناخواسته باردار شدم هی بم طعنه و تشر میزنن شوهرمو خانوادش