2777
2789
عنوان

هزینه های زندگی در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 20 پست
پس با چه درامدی مردم خونه و ماشین میخرن

الان که نمیخرن

هنوز درآمدها آپدیت نشده...

کسایی که دارن از قبل فقط میتونن تبدیل کنن

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس با چه درامدی مردم خونه و ماشین میخرن

خب خونه خیلی گرون شده بااین درامد الان کسی نمیتونه خونه بخره مگراینکه کلی پدرومادر کمک کنه کلی وام بگیره وکل پس اندازش روطرف بزاره تابتونه خونه بخره چتدسالم بایدقسط بده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
تهران 3.4میلیون حداقل اجاره  3.4 تومن خوراک  2.3 تومن لباس ولوازم ارایشی وبهداشتی  ...

شما خیلی لارجی که ماهی دو سه تومن خرج لوازم آرایش و لباس میکنی ۵۰۰ هزار تومنم ماهی به بچت پول تو جیبی میدی الان شوهرم ماهی به من ۴۰۰ پول تو جیبی میده فکر میکنم زیادم هست

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
شما خیلی لارجی که ماهی دو سه تومن خرج لوازم آرایش و لباس میکنی ۵۰۰ هزار تومنم ماهی به بچت پول تو جیب ...

هرکسی یه جوری زندگی میکنه ویه طرزفکری داره من الان خودم فکرمیکنم اینیکه گفتم متوسط هست وواقعاهم متوسط هست 

بچه ندارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین