2777
2789
عنوان

هزینه های زندگی در ماه

971 بازدید | 20 پست

من از خرجو مخارج زندگی خبر ندارم و نمیدونم خرج یک نفر تو ماه اگه بخواد خوب زندگی کنه چقدره تو تهران یا شهرستان 

یا خرج یک خونواده چقدره؟؟

درامد خوب چقدره تو ماه؟؟

برای یک خانم درامد چقدر خوبه اگه بخواد تنها زندگی کنه؟؟ 

هزینه های زندگیو میشه جدا بگید بهم مثلا خوراک و لباسو مسکن

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا یه زن تنها بدون قسط و اجاره سه میلیون کافیه، تازه می‌تونه خوب هم خرج کنه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

همسر من نهار خونه نمیاد و معمولا سنبل می کنیم و دوتا بچه کوچیک دارم و شام هم خلاصه میخوریم, همین جوریش نزدیک یک و پونصد خرج خورد وخوراکمون میشه. به همین سادگی!

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

به غیر از هزینه مسکن ،دو نفر مخارج غذا و رفت آمد ۳ تا ۲/۵تومن متوسط در تهران

البته رستوران رفتن و .... نباشه

خرید از تره بار و فروشگاه 

نه از سوپر میوه و ....

لباس بستگی به فرد داره یکی مارک میپوشه یکی معمولی 

تهران 3.4میلیون حداقل اجاره 

3.4 تومن خوراک 

2.3 تومن لباس ولوازم ارایشی وبهداشتی 

اگه بچه داشته باشن هرماه حداقل 500پول توجیبی بچه البته بچه مدرسه ای 

1تومن پول بنزین اگه ماشین نداشته باشین نزدیک 2تومن برای کرایه تاکسی میشه اگه هرروز سرکارباتاکسی بخوای بری 

تازه بچه شیرخواره هم ماهی 1تومن خرج داره 

این وسط ممکنه ماهی 3.4 بارم مهمون بیاد هردفعه 300.400 تومن خرج میشه 

اینی که گفتم متوسط زندگی هست توی تهران 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
واقعا؟😱😞

نبابا

خیلی بالاتر از متوسط گفت

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
واقعا؟😱😞

بله ولی اگه تنها زندگی کنه وماشین هم ازخودت داشته باشی مهمون هم برات نیاد وخوراکت هم کم باشع 3.4 تومن برات کافیه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین