2777
2789
عنوان

راه موهای خشک و اسیب دیده

910 بازدید | 13 پست
سلام من موهامو رنگ نکردم تا الان قبلا هم موهام لخت لخت بود الان شده عین سیم ظرفشویی وز بد حالت شکننده و پر موخوره چی بزنم به موهام ک درست شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون+ روغن بادوم+ زرده تخم مرغ و با هم مخلوط کن بزن روی سرت. کلاه رنگ بذار. دو سه ساعت بمونه بعد با آب ولرم و شامپوی مناسب بشور بعداز حموم هم همینطوری که هنوز رطوبت داره سرم مو بزن بذار به حال خودش خشک بشه
مرا حبس کن در آغوشت، من, برای حصار بازوان تو، مجرم ترین زندانی ام ...!!
ﺳﻼﻡ. ﺍﮔﺮ ﻣﻮﻫﺎﺗﻮﻥ ﻣﻮﺧﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺣﺘﻤﺎ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﮐﻨﯽ .. ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﯾﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻣﻮﻫﺎﺗﻮ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﮐﻦ ﺗﺎ ﻣﻮ ﺟﻮﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ ...ﺣﺎﻻ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﻟﯿﻠﯽ ﮐﻪ ﻭﺯ ﺷﺪﻩ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ .. ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻫﻢ ﻣﻬﻤﻪ. ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﯾﻪ ﻣﺪﺕ ﻣﻮﻟﺘﯽ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺨﻮﺭﯼ .. ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺣﺪﺍﻗﻞیﯾﮑﺴﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺣﻤﺎﻡ ﺑﺰﻥ ﺑﻪ ﻣﻮﻫﺎﺕ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻭ ﺑﺸﻮﺭ ..ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺑﻪ ... ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﯾﻪ ﻣﺪﺕ ﮐﻤﺘﺮ ﺳﺸﻮﺍﺭ ﮐﻨﯽ ...ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻮ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ .
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
من اصلا سشوار نمی کشم اصلا اتو نمی زنم باشه فارماتون دارم می خورم اما یه دوره قبلا هم خوردم اما بی اثر بود تغذیه مثلا چی بخورم چی نخورم؟ فست فود و اینا نمی خورم شیرینی خیلی کم... چی کار کنم دقیقا؟ سرشم می رم میزنم این هفته اما تا بالا کلا داغونه
گلناز جان این مدت اخیر ناراحتی روحی نداشتی؟ غم و غصه روی سلامت و زیبایی پوست و مو خیلی خیلی تاثیر داره. من که به عینه اثر منفی غم و غصه رو تو از دست رفتن جنس و زیبایی موهام دیدم.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
گلناز جان این مدت اخیر ناراحتی روحی نداشتی؟ غم و غصه روی سلامت و زیبایی پوست و مو خیلی خیلی تاثیر دا ...

من که دو ساله جدا شدم به شدت ریزش مو پیدا کردم و موهام از ریشه همه زبر و خشک شده هر چی هم روغن تراپی میکنم خوب نمیشه کوتاه هم کردم ولی بازم از بالاتر زبره