2777
2789

کسی تو بیمارستان از نزدیک میتونه آمار واقعی مرگ وومیر کرونا رو بده،

آخه کل فامیل ما گرفتن کسی فوت نشد

چقدر خطرناکه؟چرا تموم نمیشه؟

تا یه چیزی گرون میشه میگن وضعیت شهرها قرمز شده بشینین خونتون،من بهشون اعتماد ندارم

اون چه رو که رسانه ها میگن رو باور کنم یا اونچه که تو زندگی واقعی میبینم؟؟؟؟

لطفا اطلاعات و تجربه شخصی کرونایی خودتون رو بگین..

لطفا آمار واقعی بدین🙏

ما هم شکرخدااااا گووووووش شیطون کر و بلا از هفتاد پشتمون دور نداشتیم اصلا

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خودم گرفتم. کلی دارو خوردم اصلا روش اثر نمیکنه .خدایا شکرت چی بگم از ناراحتی بیدار شدم. 

چه داروهایی خوردی  من چند روز قفسه سینم درد میکنه لرز دارم   ممکنه کرونا باشه ؟

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

عزیزم مگه قراره هرکی میگیره فوت بشه کرونا هست اکثرا هم میگیرن بخاطر مراسم مذهبی و مسافرت ها و رعایت نکردن یه عده باز وضعیت قرمز شده و اینکه الان سرما خوردگی و آنفولانزا هم اضافه شده استرس اینا از کرونا بدتره فقط عده کمی فوت میکنن اونایی که ریه هاشون درگیر میشه به شدت یا اونایی که از ترس سکته میکنن هم کرونا هست هم گرونی هم وضعیت قرمز الان من و خونوادم مربض شدیم دکتر گفت بخاطر راحت شدن خیالتون برید تست کرونا بدید

من گرفتم.مادرم وهمسرم هم گرفتند.خیلی خیلی بد بود خدانصیب گرگ بیابون نکنه.تازه من سریع رفتم طب سوزنی وخوب شدم.نفس تنگی شدیدداشتم خیلی بدبود دردبدن شدید.یعنی وقتی حالم بد میشد یک درصد احتمال نمیدادم زنده بمونم. موقعی که نفسم تنگ میشد حس میکردم یه تیکه سنگ توگلومه.ولی دوستم پدرش گرفت میگفت عین یه سرماخوردگی معمولی بوده.عمه شوهرم گرفت بابیماری زمینه ای وکلی نفس تنگی که ازقبل داشت خوب شد.مریضی مرموزی هست

چه داروهایی خوردی  من چند روز قفسه سینم درد میکنه لرز دارم   ممکنه کرونا باشه ؟

ازیترومایسن دوتا داروی ویروس آنفولانزا.ولی داروی اصلی کرونا رو نداد گفت خفیف هست ولی انگار داره کم کم زورش رو بهم نشون میده .حتی آزمایش خون هم برام ننوشت دکتر 

توی فامیل شوهرم هم گرفتن و خوب شدن و هم اینکه دو نفر فوت شدن، یکی از دوستاشم الان با هوشیاری خیلی پایین بستریه، خدا کنه خوب بشه طفلک دوست خودمم فوت شد، 34 ساله بود توی خرداد