من ۲۵ روزه پریودم تموم نمیشه دکترم چندبار رفتم سونو رفتم قرصای ضدبارداری چند دوره مصرف کردم تنظیم شد اما بعد از تموم شدن قرصها دوباره پریودای طولانی دارم یه بار گفتند تنبلی تخمدان داری یه بارم گفتند کیست داری سیپروترون کامپاند و دوفاستون مصرف کردم خوب نشدم. قصدمم بارداریه چیکار کنم.
دوباره رفتم دکتر همون داروها رو تجویز کرد منم چون نتیجه نگرفتم داروهارو تهیه نکردم. اگه قرص یا درمان خانگی میدونید برای رفع کیست و قطع خونریزی و لکه بینی لطفا راهنماییم کنید ممنون
دکتر رفته بودی واقعا ? زارتی امپول ویتامین کا مینن بند میاد اینا دیگه چی بودن علف یا دکتر?! دوما عرق بیدمشک رو بریز توی کاسه چند تا خرما بدون پوست بزار توش بعد ده دقیقه بخور برای بند امدن پریودیه سوم اینکه سونو دادی ?
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر رفته بودی واقعا ? زارتی امپول ویتامین کا مینن بند میاد اینا دیگه چی بودن علف یا دکتر?! دوما عرق ...
آره سونو دوبار . ۴ ماه پیش گفتند حاوی فولیکولهای ریز یعنی تنبلی تخمدان داری . یکبارم پریروز رفتم گفت کیست ۳ سانتی داری که با دارو رفع میشه . ولی دکتر بازم همون داروهای مزخرفو داد که ج نگرفتم
دکتر رفته بودی واقعا ? زارتی امپول ویتامین کا مینن بند میاد اینا دیگه چی بودن علف یا دکتر?! دوما عرق ...
آمپول ویتامین کا لکه بینی رو هم رفع میکنع ؟ خسته م از پد گذاشتن و شرت شستن . همسرمم خیلی وقته بخاطر همین بدبختیام باهم نزدیکی نمیکنه میگه ممکنه ضرر داشته باشه میترسم دلسرد بشه
آمپول ویتامین کا لکه بینی رو هم رفع میکنع ؟ خسته م از پد گذاشتن و شرت شستن . همسرمم خیلی وقته بخاطر ...
برو دکتر لک میتونه از کیست باشه از فیبروم باشه از عفونت باشه از hpv باشه ... پیگیر باش خل میشه ی خانومی همیشه فراسیون باشه خونت برای پاکی رحم عالیه چه از کیست چه از الودگی و فیبروم خواستی بار دار شی نخورش ولی دوره ایی بخور مثله خونه تکونی شش ماه یکبار