2777
2789
عنوان

داستان زندگی من😔😔😔😔💔

525 بازدید | 8 پست

عصر تاپیک زدم دوتا تاپیک قبلیم هس منتظر حرفاتون هستم تابلکه یکم ارومتر شم .

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببین عزیزم اگه شوهرت راضی میشه بیاد بیرون پیش روانشناس چون هم میگی دوست داره به هرحال عاشقت بوده 

کدوم بخاطر دخترت برید شاید زندگی تون بهتر شد 

.واینکه امسال کنکور شرکت کردی؟؟نتیجش چی!شد؟؟؟

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه شوهرت راضی میشه بیاد بیرون پیش روانشناس چون هم میگی دوست داره به هرحال عاشقت بوده&nbs ...

عزیزم چن بار گفتم راضی نشده .دوازده هزار اوردم مجاز شدم برا فرهنگیان منتظر انتخاب رشته ام ببینم مصاحبه دعوت میشم یانه دعام کن

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
خیلی سخت بود زندگیت منم مثل تو سختی کشیدم تو این دنیا همه ی جوری سختی میکشن

خدانکنه جای من یاشی گلم نمیدونم تاوان چی رو اینجوری پس دادم

بنظرم برو ب دست و پای پدرت بیوفت ک ببخشه تورو بعدم بعدم فورا طلاقت رو بگیر مث آدم بشین خونه پدرت دخترت بزرگ کن تا بخت بعدیت چقد دلم کباب شد برا بابات

یاد رومینا اشرفی افتادم اونم همین اتفاق براش افتاد و باباش سرشو برید

عزیزم چن بار گفتم راضی نشده .دوازده هزار اوردم مجاز شدم برا فرهنگیان منتظر انتخاب رشته ام ببینم مصاح ...

توکل ت بخدا باشه ایشالا هرچی خیر برات پیش بیاد؟؟؟

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
بنظرم برو ب دست و پای پدرت بیوفت ک ببخشه تورو بعدم بعدم فورا طلاقت رو بگیر مث آدم بشین خونه پدرت دخت ...

عزیزم پدرم منو بخشیده الان هشت سال گذشته وپدرم حتی یکبارم بهم یاداوری نکرره مشکل من دخترمه ک اگه جدا بشم مطمئنم بمن نمیدتش واز این طرف شوهرم ک ب هیچ وجه را1ی نیمشه من جدا بشم نه را پیش دارم ن راه پس