2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و لکه بینی

12060 بازدید | 44 پست

سلام 

من تنبلی تخمدان دارم . همه اونایی ک تنبلی دارن دیر ب دیر پریود میشن . واسه من برعکسه . یک هفته ب پریودم لکه بینی دارم ،3 یا 4 روز هم زودتر از موعد میشم . در کل از یک ماه

14 روزش با لکه بینی و پریود درگیرم ....کسی تجربه ای داره ،راهنماییم کنه ...5 ساله ازدواج کردم 2 ساله اقدامم ،هنوز جواب نگرفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تنبلی تخمدان دارم.تقریبا مثل شمام، ولی من بعد پریود هم اگه بینی دارم.بچه اولم هفت سال درمان کردم.دوباره هم میخوام بچه دار شم که سه سال درمان دارم.هنوز جواب نگرفتم.البته پارسال سقط داشتم

من تنبلی تخمدان دارم.تقریبا مثل شمام، ولی من بعد پریود هم اگه بینی دارم.بچه اولم هفت سال درمان کردم. ...

درمان با داروشیمیایی داشتی برا بچه اولت یا طب سنتی ؟

این سایت عضو شو قسمت طب سنتی و عطاری با متخصصای طب سنتی چت کن مشکلتون رو بگو خوبه راه حل های طبیعی م ...

خیلی ممنون 

گروه تلگرامی ندارن ؟ تلگرام راحتره تا سایت ...

نه دارو شیمیایی. لتروزول.دوفاستون.متفورمین و امپول ازاد سازی تخمک.نباید نامید شی من هفت سال مداوم وب ...

شوهرت مشکلی نداشت ؟ شوهر من ی خورده مشکل اسپرم داره ...منم همین قرصها و امپولا رو زدم ..فقط دعا میکنم کارم ب عمل نکشه .خیلی بدم میاد

شوهرت مشکلی نداشت ؟ شوهر من ی خورده مشکل اسپرم داره ...منم همین قرصها و امپولا رو زدم ..فقط دعا میکن ...

نه من شوهرم سالمه..درکت میکنم خیلی سخته من معنی انتظار ونامیدی و خوب میدونم.منتها عزیزم توکل کن.انشالله که به زودی طعم مادرشدن وبچشی.من تو اوج ناامیدی فهمیدم باردارم