2777
2789

اره داداشم میخوند خوب میرفت کتابخونه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوند....چند ماه 

از زمانیکه ازمون اومد کتابا رو داشت شروع کرد جدی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
به هیچی فک نکن بشین بخون

خوندنشو میخونم..ولی چون یکباره شد ثبت نامم و اینکه چند سال از فارغ التحصیلیم میگذره یکم دور شدم از درس..ولی مدت زیادی زمان ندارم میخوام ببینم امیدی میشه داشت

خوندنشو میخونم..ولی چون یکباره شد ثبت نامم و اینکه چند سال از فارغ التحصیلیم میگذره یکم دور شدم از د ...

اره هست فقط با کیفیت بخون

چقدر عالی ...ایشالا موفق باشن

قبول شد

من 4 بار مرحله اول کتبی قبول شدم ولی قبول نهایی نشدم. خواهرم امسال آموزش و پرورش قبول شد سر کار میره. آره میشه با یک ماه خوندن درس های دبیرستان برای عمومی و درس های دانشگاه برای تخصصی خوب بخونی قبول میشی 

من 4 بار مرحله اول کتبی قبول شدم ولی قبول نهایی نشدم. خواهرم امسال آموزش و پرورش قبول شد سر کار میره ...

تخصصی ها رو مسلط هستم ولی عمومی ها واقعا سخته به نظرتون ازنمونه تست سال های قبل استفاده کنم کافیه؟؟یا دردس دبیرستان رو هم نگاهی بندازم