2777
2789
عنوان

کیا مث من بعد سزارین کمک نداشتن ؟

1136 بازدید | 43 پست

خانوما من سزارین کردم دو روز بیمارستانو مامانم اومد مواظبت کرد اما روز سوم تو خونه قهر کرد و رفت گف دیگه نمیام :) 

خواهرم اومده پیشم خیلی سعیشو میکنه ها ولی طفلک بی تجربه اس و نه از آشپزی میدونه نه بچه داری ، یه پسر سه ساله ام دارم . دردام خیلی کم شده میتونم سرپاشم از فردا فک کنم ، میگم شما تجربه مشابه دارین؟ بنظرتون از پسش برمیام ؟ یکم از نظر روحی بخاطر حرکت مامانم حس تنهایی میکنم ولی میخوام واس بچه هام قوی باشم نمیخوام افسردگی بعد زایمان بگیرم 😊

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته دیگ سزارین میشم مامانم میادپیشم ولی پادردداره بزورراه میره

عزیزم امیدوارم زایمانت راحت باشه 

تنخام به معنای واقعی 

تو شهر غربتم دو هفته مامانم موند و رفت دیگه بنده خدا ..نمیشد بیشتر بمونه..نی نبم کولیک داره همش رو پامه نمیتونم ولش کنم برم دنبال کارام.همسرمم دو شغله ست و خیلی کم میتونه کمکم کنه

خیلی سخت میگذره 

حالا انشالله اگه شد هفته دیگه برم شهرمون واسه ختنه و واکسنش حداقل تنها نباشم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من کلا از روز اول خودم پااشدم کارامو بکنم نمیدونم چه اصراری داشتم حتما همه کارامو خودم بکنم حالا مامان و خواهر و مادر بزرگم بودنا ولی بیچاره میگفتن نمیذاری کار کنیم چرا بمونیم آخه

الان حرص میخورم چرا استراحت نکردم 

ممنون میشم از تجربه هاتون بگین .چطور کاراهارو هندل میکردین

من بچه ام روزی که رسیدیم خونه فرداش بستری شد برای زردی بعدش که اومدیم خونه نذاشتم مامانم بیاد خودم و همسرم دوتایی به کارها رسیدیم بنظرم نهایتا یکی دو‌روز اول کمک نیازه نه بیشتر 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم دو هفته خوبه دیگه مامان من برای خواهرم کلا ده روز رفت 

دو هفته خوبه به شرط اینکه بشه بچه رو بخوابونی بری اشپزخونه

نه با ی بچه که مدام از خواب بیدار میشه به خاطر دلپیچه..۵ دقیقه رو زمین نمیخوابه..کل روز رو پامه

عزیزم میشه بگی مامانت سر چی قهر کرد...خواهرت یه چند روز دیگه بمونه اونم خودش کمکه ...بعد از ده روز ب ...

دخترم زدیش یکباره تو یه روز بالا رفت دکتر گف اورژانسی برسونید بیمارستان ، ما ماشینمون هنوز تحویل ندادن مامانم ماشین داشت پشت فرمون هی فس میکرد برگشت پرسید منو اول میذارید خونه بعد ماشینو بردارید ؟ شوهز من هول شده بود داد زد مامان توروخدا فقط گاز بده ! برو بیمارستان !  مامان من : چرا اینطوری با من حرف میزنی مگه تقصیر منه؟ و... شوهر منم گفت مامان جان من غلط کردم بخدا فقط یکم سریع تر برو !  مامانم : با من اینجوری حرف نزن !!!!! 😐 و قهر 😑

دو هفته خوبه به شرط اینکه بشه بچه رو بخوابونی بری اشپزخونه نه با ی بچه که مدام از خواب بیدار میشه ب ...

دیگه این روند حداقل تا چند ماه همراه ادم هست تا از بین بره..باید عادت کنید بالاخره خودمون بچه خواستیم دیکه

دیگه این روند حداقل تا چند ماه همراه ادم هست تا از بین بره..باید عادت کنید بالاخره خودمون بچه خواستی ...

من مشکلی ندارم گلم..به کار خونه نمیرسم به خاطر کروناهم میترسم خدمتکار بگیرم