2777
2789
عنوان

لنز برای چشم ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 21 پست
مرسی از راهنماییات 😘 

دو نوع داریم لنز سافت و هارد ' هارد سخته و شکستنی بستگی بخ تجویز پزشک داره چه نپعی باید بزاری ولی جدیدا همه رو سافت یا همون نرم میدن چون هارد خیلی بد کوفتیه نگم براتتتت من قبل از عملم حدودا ۷ سال لنز میزاشتم چه ها که نکشیدم اوف یه بار شیرجه زدم تو اب یادم نبود چشممه واخ نصف شد یه تیکش رفت بالای چشمم از داخل بادکش کرد نه تکون میخورد نه در میومد خیلی مراقب باش

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو نوع داریم لنز سافت و هارد ' هارد سخته و شکستنی بستگی بخ تجویز پزشک داره چه نپعی باید بزاری ولی جد ...

باید بهش بگم ک اگه امکانش هست سافت بزاره ...

اره منم از همیناش میترسم اما از عینک خیلی بدم میاد ۷ _۸ ساله عینکی ام اما هیچ وقت تا حالا عینک نزدم یعنی حاضرم نبینم اما عینک نزنم اما گفتم برم لنز بخرم ....

قیمتاش رو نمیدونی چقدره؟؟؟

عزیزم اون وقت ک نصف شد لنزت چشمتخدایی نکرده  اسیب ندید!؟ 

باید بهش بگم ک اگه امکانش هست سافت بزاره ... اره منم از همیناش میترسم اما از عینک خیلی بدم میاد ۷ _ ...

من عهد شا وز وزک میزاشتم گلم الان علم پیشرفت کرده به همه سافت میدن فقط خاطره گفتم و اینکه بدونی نوغ سخت هم هست هزینه الان رو نمیدونم چشمم خوب یه مدت بعد ازون موقع قطره ریختمپ لنز نزغشتم تا خوب شه ورم داشت و قرمز شد ولی خب حل شد زودی 

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر
باید سفارش بدی خیلی خوبه من راضی ام ولی خیلی باید مواظب باش اگ با دست میزاری دستات تمیز باشه مایع لن ...

سلام خواهشا اگه پیاممو خواندید جواب بدید من لنز طبی میزارم خودمو صورتمو چاق میبینم همه چیزو بزرگ میبینم برای شمام اینطوره؟؟؟