2777
2789
عنوان

اشپزی

385 بازدید | 41 پست

بیاین غذاهایی که درست کردین عکسشو بزارین

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو مامی درست کرد امروز

از اشپزخونه عکس بده بنظر خوشگل میاد

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
اینو مامی درست کرد امروز

دستش درد نکنه... قطعا خوشمزس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چیکار به اشپزخونه داری حالا 😂😂

خیلی خوشم اومد اخه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
جاتون خالی یکم چوب شده بود البته🤐

نخیر... هرچی مامانا درست کنن عالیه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببخشید عزیزم من خونه خودمم اخه 😐  صبح اونجا بودم

باشه عزیزم اشکال نداره

همین دوشنبه درست کردم 😋😋😋

طرز تهیشو بایدددد بگی منم درست کنم