2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 58 پست
میشه یه عکس بدی از رو لباس .میخوام مقایسه کنم 

عکس گذاشتم اگه خوب گرفته باشم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میشه .وزن جنین رو از ایتنرنت دانلود کن .وزنش الان عالیه

اخه میدونید چیه..الان شکمم خیلی بزرگ‌نیس...چون پسرم تو ۳۴ هفته دنیا اوند ۱۹۸۰ گرم بود شکمم الان اندازه اون موقع هست هنو ترک نخورده ک بگم از اون بزرگتره...بچه ریز و نارس بزرگ کردن واقعا سخته 

منم شکمم مثل شما تخته .اصلا خیلی افسرده میشم شکمم رو مقایسه میکنم با بقیه باردار ها.میرم دکتر از خانما میپرسم چند ماهه هستید همه از من ماه هاشون کم تره ولی شکم ها همه بزرگ

بنده ها خدا دارن ....
اخه میدونید چیه..الان شکمم خیلی بزرگ‌نیس...چون پسرم تو ۳۴ هفته دنیا اوند ۱۹۸۰ گرم بود شکمم الان اندا ...

من همش وزنم رو با دختر قبلیم مقایسه میکنم سر اولی تو ۳۰هفته ۷۷بودم سر این یکی الان ۶۷هستم .هی میگم نکنه وزنش کمتر باشه .خیلی فعالیت دارم اصلا نمی تونم استراحت کنم

بنده ها خدا دارن ....
اخه میدونید چیه..الان شکمم خیلی بزرگ‌نیس...چون پسرم تو ۳۴ هفته دنیا اوند ۱۹۸۰ گرم بود شکمم الان اندا ...

شکم منم ترک نخورده دیدی ناف میزنه بیرون واسه من هنوز همون چاله رو داره

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
منم شکمم مثل شما تخته .اصلا خیلی افسرده میشم شکمم رو مقایسه میکنم با بقیه باردار ها.میرم دکتر از خان ...

اصلا به اندازه شکم نیست اینو دیگه مطمئن هستم

ممنون عزیزم

خواهش می‌کنم خوب نتونستم عکس بگیرم ولی تو مطب میرم هرکسی میبینم میگم حداقل شش هفته از من جلوتر اینقدر شکمش بزرگه بعد میفهمم نه دو هفته م عقب ترن 

من نافم زده بیرون..چون بچه تو پهلوهام نیس نوک شکممه

من نمی‌دونم کدوم طرفه دیروز تو سونو زده بود سفالیک