2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 58 پست
حتما بچه تو پهلوهاتونه

نمی‌دونم چیزی نگفت دکتر بهم 

نگران وزنش بودم الان دوستان میگن خوبه وزنش طبیعیه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی ۴ کیلو ؟دکترت چیزی نگفته بهت ؟من ۷کیلو اضافه کردم دکترم خیلی گیر میده بچه کوچیکه

به خدا راست میگم...آخه من ۱۱ ماه قبل حاملگیم جراحی لاغری کرده بودم و تا روزی که باردار شدم ۵۳ کیلو کم کرده بودم،دکتر زنانم هم در جریانه ...همیشه هم سرزنشم میکنه 🤧🤧

مدام میگه چرا این کارو کردی ،بچه ت ریزه....

اما من ناراضی نیستم ...اگه لاغر نمیشدم حامله نمیشدم

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
خدا حفظشون کنه ولی دختر من هنوزم ریزه میزه ست ژنش اینه دیگه 

ممنونم عزیزم...دختر منم ریزه میزه ست و الانم داره هورمون رشد میزنه برا قدش....اما خب خودم و همسرم هم ریزیم...من ۳۵ سالمه اما بعد لاغریم هیشکی باور نمیکنه...میگن نهایتا ۲۷ سالته....قدم ۱۵۷ سانته و باباش هم ۱۷۰....قرار نیست بچه ما غول باشه که

هفته دیگه سونو نوشته .الان ۳۰ هفته ام .ولی دکترم گفته اصلا از اندازه رحم راضی نیستم و مشخصه بچه خیلی ...

شما که دل و روده تون سلامته و جا دارید ،بخورید....

بستنی خوبه...پودر ترومام خوبه....

آجیل و گوشت و تخم مرغ هم خوبن

منم به ۳۸ برسم بالای سه میشه یعنی ؟  شما ماه آخر چی میخوردید ؟

اره بالای ۳میشه اون وزن توی ۳۲هفته تقریبی ..غذاهای مقوی آبگوشت کباب روغن زردحیوانی خیلی خوبه سوپ قلم گاو 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
نمی‌دونم چیزی نگفت دکتر بهم  نگران وزنش بودم الان دوستان میگن خوبه وزنش طبیعیه

اصلااا نگران نباش من دوتاشکم زاییدم 🤣تجربه ام زیاده 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
منم شکمم مثل شما تخته .اصلا خیلی افسرده میشم شکمم رو مقایسه میکنم با بقیه باردار ها.میرم دکتر از خان ...

بستگی ب قد آدم و پهلو داره منم تا ۸ماهگی اصلا متوجه نمیشدن باردارم🤦🏼‍♀️

نه ..اصلا..من تا الان جمعا ۴ کیلو زیاد شدم

چیکار میکنیییی توروخدابمنم بگووو نمیخام خیلی اضاف کنم هنو یسالم نیس زایمان کردم درگیرکاهش وزنم بودم ک حامله شدم باز نمیخام مث قبلی زیادبشه وزنم ..براقبلی ۱۶کیلوزیادکردم البته استراحت مطلقم بودم خونریزی شدیدداشتم برا این میترسم مث خرس بشم

چیکار میکنیییی توروخدابمنم بگووو نمیخام خیلی اضاف کنم هنو یسالم نیس زایمان کردم درگیرکاهش وزنم بودم ...

راستش گلم ،من جراحی معده و روده برای لاغری کرده بودم قبل بارداریم....نمیتونم بخورم....الان دو قاشق برنج با یه تیکه قد بند انگشت کباب ،با یه ذره گوجه و دو قاشق سوپ خوردم ،میخوام بالا بیارم....