2777
2789
عنوان

تو عروسیم با چه اهنگی برقصم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 48 پست
فقط معینو شنیدم اره عالیه واقن

ولی اون اهنگ ویگن عالیه.خیلی خاص و تکه.حتما دانلودش کن.بنظرم اهنگای قدیمی خاصترن.جدیدا زود خز میشن.بازم نظر خودته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط صفر؟؟؟ کرونا چی پس

من قرار بود عید عروسی بگیرم 

گفتم کرونا تموم شه

ولی الان واقعا معلوم نیست کی تموم میشه 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
خب خودت گفتی اگه قدیمی باشه عب نداره😂

نه قدیمی بودنش اوکیه 

ولی الان ۹۹ درصد با این اهنگ میرقصن

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
کرونا ک دیگ نمیره پس باید تا اخر بمونیم تو عقد 😶

نه عزیزم این چه حرفیه کرونا با رعایت کردن ادم ها حداقل کم که میتونه بشه ..ولی کو رعایت🤐

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
اخه خیلی تکراری شده بنظرم هر عروسی میرم عروس با این میزقصه میگم اه باز این 😬

والا من که جایی ندیده بودم خودم اولین نفر رقصیدم😂بعدشم کسیو ندیدم فکر نمیکردم انقدر دیگه قدیمی باشه

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
من قرار بود عید عروسی بگیرم  گفتم کرونا تموم شه ولی الان واقعا معلوم نیست کی تموم میشه

چون همه ی ادما فکر میکنن کرونا هیچوقت نمیره و به زندگی معمولیشون برگشتن و متاسفانه میبینیم که موج سوم و ناشناختش تو ایران شروع شده،درحالی که خیلی از کسورها هنوز موج دوم رو نگرفتن...

بی مسئولیتی مسئولین و بی فرهنگی مردم کار رو به اینجا کشونده...

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
بچه ها خواننده باشه چی چجور اهنگی خوبه 

فقط از خوانندتون قبل رزرو بخوا که دو کلمه صحبت کنه

ببین ینی عروسی داداشم خواننده لهجه داشت تر زد تو همه اهنگای ناب 

نمیگم لهجه بده ها ولی خب باید شبیه صدای خواننده اصلی بشه دیگه

چون همه ی ادما فکر میکنن کرونا هیچوقت نمیره و به زندگی معمولیشون برگشتن و متاسفانه میبینیم که موج سو ...

بله راست میگین مدرسه هارم نباید باز میکردن خیلی از بچه ها بخاطر رفتن ب مدرسه کرونا گرفتن فوت شدن 😔😔

غمت کم😉
چون همه ی ادما فکر میکنن کرونا هیچوقت نمیره و به زندگی معمولیشون برگشتن و متاسفانه میبینیم که موج سو ...

خب من باید ۱۳ .۱۴ سال عقد بمونم؟؟