2777
2789
عنوان

خانمایی که با محجبن و یا مانتویی های سنگین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا که میکنن عزیزم منتها احترامت خیلی بیشتر میشه من که چادریم دیدم هرجا میرم بهم احترام میزارن البته ناگفته نماند که بعضی مردا هستن که بلا نسبت خیلی بیشرفن وبراشون فرقی نمیکنه طرفه محجبه ست یا نه مرض مزاحمت دارن

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

بله نگاه میکنن . عادتشونه .

والا من تا ۵ سال پیش با چادر و مقنعه بیرون میرفتم هم نگام میکردن هم متلک مینداختن

ولی الان ۵ ساله به خاطر بچه هام چادر ندارم و مانتویی و آرایش ملایم دارم ولی خیلی کم شده متلک بندازن .

ولی نگاهو میکنن

اره مریضا نگاه میکنن. اما شما خودت باید بی اهمیت باشی بهشون. 

من حجاب کامل دارم و چادری هستم . اما بازم هستن مردای مریضی که هم نگاه میکنن هم تیکه میندازن. 

بی تفاوت هستم. اینم بگم که این مسعله باعث نشده از حجابم برگردم و بی حجاب بشم.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
ببین آدم هیز ممکنه نگاه کنه ولی اینکه شما خیالت راحت باشهنگاه اون دیگه مهم نیست

❤️❤️

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

اره نگاه میکنن 

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
عزیزم من خودم چادریم واقعا حس خوبی دارع آدم🥰

عه چه خوب من عاشق چادرم ایشالا منم چادری میشم😭😭

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بله عزیزم متاسفانه مرد ها هم به اندازه خانم ها در بد شدن جامعه سهم دارن و کاری ندارن که طرف چادریه یا مانتویی، البته اینم بگم که تعداد این مدل مرد ها خیلی کمه و خانم چادری خیلی حس بهتری داره، البته که چادری داریم تا چادری...

بعضی از چادری ها با آرایش غلیظ دست مانتویی هارو از پشت میبندن.

در هر صورت یک خانم محجبه و با حیا خیالش پیش خودش و وجدانش راحته.

من حدود یک سال هست چادر شدم نمیگم دیگه نکاه نمیکنن ولی خیلی خوب شده خودمم آرامش بیشتره 

چه خوب