2777
2789
عنوان

بهم ریختن خواب :-(

369 بازدید | 8 پست
ﺳﻼ‌ﻡ ﻣﻦ ﺗﻮﯼ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﻮﻥ ﻫﺮﺷﺐ ﺗﺎ ﺳﺤﺮ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ 4.5 5 ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﯿﺪﻡ ﺗﺎ 3 4 ﻋﺼﺮ!! ﺍﻟﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻣﺚ ﻗﺪﯾﻢ ﺷﺒﺎ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻣﺜﻼ‌ 12.5 1، ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯿﺸﻬﻬﻪ ﺩﯾﺸﺐ ﺗﺎ 5.5 ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﺒﺮﺩ ﺑﻌﺪ ﺻﺒﺢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺷﻪ 8.5 ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﻋﺼﺮ ﯾﮑﻢ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻡ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺷﺐ ﻫﻢ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺩﻭﻍ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯﻡ.... ﺧﯿﻠﯽ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻤﻮﻡ ﮐﻨﯿﻦ(0) 
خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان شیر گرم بخور. بعدم ساعت خوابت رو ۱ ساعت به ۱ ساعت برگردون به حالت قبل. یهویی نمیشه.
گاهی باید رفت، باید رفت و دور شد از این مختصات گُنگ نامعقول، که زورکی می کوشیم معقولش کنیم!
خوب بدنت بهم ریخته باید کم کم درستش کنی دیگه. قرص خواب اوری بخر ساعت 8 بخور تا ده خواب میبره نصفه شب بیدار شدی هم باز مهم نیست چند روز بعد درست میشه
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .