2777
2789

سلام بچه ها واقعا تاپیک خوب خیلی کم شده فکر نکنم از  این تاپیک هم استقبال بشه چون همه دنبال تاپیک عکسن 😁

اما خب خانومای متاهل میتونن از خاطره های خوب یت بدشون بگن اگر خاطره خوب باشه که حتما خوشحال میشیم و اگر بد باشه سعی میکنیم به هم کمک کنیم    

خانوم گلایی هم که مجردن میتونن خاطره مجردی بگن کلا فرقی نداره دیگه هر چی خاطره است بگیم راستی مامانای باردار هم از حس و حال الانشون بگن 🤩😊

خودمم دارم تایپ میکنم اما شما بگین تا من بگم 

میدونم تایپ سخته اما خوشگلم لطف کن ما رو هم شریک خاطره هات بکن 

و اینکه خیلی ها هم در مورد نحوه زندگی من با شوهرم پرسیدن که طلبه است اگر سوالی هست اینجا بپرسین عزیزای دلم     

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣منم لایک کنین

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

لایک لطفا

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

من خودم ۱۷ سالم بود همسرم اومد خواستگاری. وضع خوبی نداشتن ایشون هم تحصیلات نداشت چون وضع خودمون بهتر بود بابام بدون اینکه به من رکه ردش کرد..

ولی پنج سال بعد باز اومد باز اومد در حالی که درجه ی علمیش که از من بالا تر بود و خونه و ماشین هم گرفته بود البته مثلا ماشینش پرشیا بود و خونه هم خیلی بالا شهر نبود اما بابام وقتی دیدتش به خاطر پشتکارش انقدر ازش تعریف کرد که ازدواج کردم باهاش،.....

و الان واقعا عاشقشم😍😍✋

من و همسرم صیغه بودیم دوران نامزدی برای خوندن عقد دائم باید اون رو باطل میکردن تو اتاق عقد فقط محرم ها بودن عاقد هم پدربزرگ شوهرم بود وقتی خواستن اون و باطل کنن شوهرم گفت به من چادر بدن چون با همسرم نامحرم میشم 

دختر داداشم چادر رو که اورد لیز خورد افتاد رو ایینه سفره عقد  

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
از ماه عسل بگم؟

اره عزیزم حتما 

مشهد بودیم،زیرزمین خونه ی دوست شوهرم دست ما بود واسه اسکان،از حرم دور بود،بعد یه روز شوهرم گفت بیا پیاده بریم حرم،گفتم‌ دورِ،بعد یهو دید چندتا آقا داشتن‌ پیاده میرفتن جایی،گفت ببین اونا بازاری هستن،دارن‌ واسه نماز میرن حرم،بیا ما هم دنبالشون راه‌ بریم،گفتم‌ حالا شاید اینا مثل ما عربا رسم‌ داشته‌ باشن دسته جمعی برن ختم،گفت بیا بابا دارن میرن حرم،خلاصه رفتیم و رفتیم،یهویی اون آقایون ایستادن یه جا و گفتن فاتحههههه مع الصلوات

گفتم دیدی دیدی اومده بودن مراسم ختم

من خیلی دوست داشتم شوهرم طلبه باشه، خوش به حالت

ممنون 😊

عزیزم الان مجردی؟؟