2777
2789

روزه م و تو دستشویی یه لحظه احساس کردم یه لکه قهوه ای دیدم، الان باید چیکار کنم.

لطفا کسایی که میدونن جواب بدن

صبر کن روز ه ات رو نگه دار اگه موقع پریودت هست تا شب هم خون دیدی که حیض هست و روزه تم باطل 

اگه نه فقط یه لکه در زمان خارج از زمان حیض هست استحاضه هست و مقدارش هم  که نباید از پنبه رد بشه و روزه ات درسته

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کن روز ه ات رو نگه دار اگه موقع پریودت هست تا شب هم خون دیدی که حیض هست و روزه تم باطل  اگ ...

اگه استحاضه باشه که باید برای نماز غسل کنم، مشکل من اینه که کلا مطمئن نیستم که خون دیدم یا نه

اگه استحاضه باشه که باید برای نماز غسل کنم، مشکل من اینه که کلا مطمئن نیستم که خون دیدم یا نه

احکام استحاضه توی نت هست دقیق بخونش واسه لکه کم غسل نداره 

خب بنا رو بذار  رو حساب دیدن اگه موقع پریودت هست ببین باز میاد اگه نیومد که هیچی 

اگر هم زمانش نیست حکم استحاضه بدون غسل رو داره

.
آخه من جایی ندیدم استحاضه بدون غسل

استحاضه سه نوع هست قلیل متوسط کثیر 

که این سه نوع با گرفتن یک گلوله پنبه در حد چند دقیقه  جلوی واژن مشخص می‌شود اگر خون روی سطح پنبه مشخص شد که حکم قلیل داره اگر تا وسط پنبه آمد حکم متوسط و اگر از زیر پنبه مشاهده شد حکم کثیر رو داره 

که تو عکسی برات فرستادم احکامش هست 

و با توجه به اینکه شما لکه قهوایی رنگ شک داری احتمالا بیشتر از سطح پنبه نبوده و حکم قلیل رو داره که بدون غسل هست و برای هر نمازی یک وضو لازمه 

امیدوارم متوجه بشی نشدی زنگ بزن ۹۶۴۰۰سوالت رو بپرس

.
احکام استحاضه توی نت هست دقیق بخونش واسه لکه کم غسل نداره  خب بنا رو بذار  رو حساب دیدن ا ...

عزیزم منم یه سوال دارم اگه مقدوره ممنون میشم راهنماییم کنید

من نی نیم سه ماهشه بعد روز ۴۳ از زایمان پریود شدم و برخلاف پریودای قبل بارداریم ده روز طول کشید الان دوباره پریود شدم تز ده روزم گذشته و یکی دو روزه لک دارم،میدونید حکم نماز روزم تو این روزا چه جوریه میدونم تا روز دهم غسل حیض باید بکنم ولی برای بعدش چی؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇