2789

چ بیشورع ببخشیدا ولی درس نیس همچین شوخی 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

اصلا چرا باید به همچین موضوعی فکر کنه و ازش جک بسازه؟ 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا منم گاهی با دوستم از این شوخیا میکردم. تازه شوهرشم باهام راحت بود همش میگفت طلاق بگیر بیا سه تا ...

شما هر سه بی اندازه بی قید و بند تشریف دارید. اینکه شما متوجه زشتی حرفاتون نبودید و نیستید معنیش این نیست که زشت نبوده!!

استارتر دفعه بعد بکوب تو دهنش که پر خون بشه بعدم قطع ارتباط کن. این چجور شوخی تهوع آوریه زنیکه بیشعور

نمیدونم چطوری قطع رابطه کنم چون خیلی صمیمی هستیم‌خیلی به دردم خورده کمکم کرده حالا یهویی چطور

میشه من با دوست ۱۲ سالم قطع رابطه کردم 

سرد رفتار کن کم کم خودش دور میشه

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
مجرده از ترسم تاحالا رودرروش نکنم باشوهرم

عزیزم قطع رابطه کن باهاش 

من اگ جای تو بودم حتی ب فرض اینکه شوخی باشه 

قطع رابطه میکردم 

ب نظر من تو زندگیت واردش نکن مخصوصا ک میگی مجرده 

اصلا این حرفا شوخیشم خوبیت نداره 😑😑😑

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

بنظرم کلا قطع رابطه کن چون اگه هدفش شوهر شماست حتی اگه تذکر بدین اون دست از افکار و هدفش برنمیداره و فقط جلوی شما نشون نمیده ولی در نزدیک ترین فرصت با شوهرتون روهم میریزه البته اگه واقعا هدفشون اینه ولی درکل دوستی که این شوخیارو بکنه از دشمن کمتر نیس خود دانی

خب این خانم چرا باید شوخی کنه؟ خودت چقدر رو دادی اخه ، بگو باشه بیا دوستیامون ادامه پیدا کنه بیا زن دومش شو توی ی خونه دوستیمون مستدام👊👊

چقدر ما زنها داریم رو به عوضی شدن میریم این دوستته واقععا بزن در ی جاش بیحیا رو 👊👎💀👽

تو خونه زندگیت نیارش . هروقت زنگ زد بگو گرفتارم . یه کم باهاش سردتربرخوردکن اخرش کاردستت میده

حتی اینستای شوهرمو خواست ندادم بهش ترسیدم‌بره چرتوپرت بگه

برای سلامتی پدرمو مادرمو برادرم صلوات
نمیدونم چطوری قطع رابطه کنم چون خیلی صمیمی هستیم‌خیلی به دردم خورده کمکم کرده حالا یهویی چطور

کم تر باهاش ارتباط بگیر 

کم کم قطع کن ارتباطتو 

خواست بیاد سمتت بگو فلان جا هستم یا گرفتارم یا سرم شلوغه 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

کمک کرده دسش درد نکنه ولی الان دیگه حرفایی که زده بوی بدی میدن خواهر چقد زندگیت برات مهمه اگه مهمه قط کن همین