2777
2789
عنوان

وقتی خونه تنها هستید کسی رو راه میدید خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 41 پست
داخل خونه بیاد یعنی بازم راه میدی

خونمون خیاط داره میرم درو باز میکنم تو راه پله می ایستم تا بره درو ببندم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

وقتی خونه بابام بودم مامور آب پشت در هرچی در زد گفتم باز نمیکنم اونم سیریش شده بود همزمان بابام اومد خونه گفت چرا باز نمیکنی گفتم آخه با عشوه میگفت باززززززز کن مامور اب اینجوری نگام میکرد 😶😶😶

بابام اولش اینجوری 😤😤😤بعدش اینجوری 😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونه بابام بودم مامور آب پشت در هرچی در زد گفتم باز نمیکنم اونم سیریش شده بود همزمان بابام اومد ...

😁

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
وقتی خونه بابام بودم مامور آب پشت در هرچی در زد گفتم باز نمیکنم اونم سیریش شده بود همزمان بابام اومد ...

واااای 😂😂😂😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ن ابدا 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

آره دیگه آب و برق و گاز که توی محوطه یا پارکینگ هست ربطی نداره به داخل خونه 

مستاجر هم فقط دونفر همین

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
یعنی کار واجبم باشه باید بره وقتی همسرت هست بیاد درسته؟ 

ببین مگه چی باشه واقعا. مثلا یبار برقمون قطع شده بود مدیرساختمون اومد ببینه چشه شوهرم نبود ولی تا واجب نباشه نه راه نمیدم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
واااای 😂😂😂😂😂

بخدا جدی میگما 

من میگفتم کسی نیست باز نمیکنم اونم باز زنگ میزد میگفت باززززززز کن 

منم خوب شستمش جلو بابام 💪

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
نه عزیزم شما مشکلی ندارید اتفاقا ادم عاقلی هستید ما همسایه ها هیچ کدوممون در رو هیچ کسی باز نمیکنی ...

اخه میدونی زن همسایه روب رویی ما خودش در و باز میکنه همه کار میکنه از منم سن اش کمتره.من گفتم شاید من خیلی بی عرصه ام یا شوهزم خیلی حساسه ک نمیذاره 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤