2777
2789

یه دبستان کنار خونمون هست بچه ها میان و میرن این که تو کرونا میان به کنار😑

سه تا دختر نشسته بودن جفت هم کلاس دوم یا سوم بودن نهایتا نیم وجب بعد یکیشون داشت از دوس پسرش براشون تعریف میکرد😂😑میگفت من هرجا میرم چشم پسرا روم زومه

چیکار میکنن این نسل جدید واقعا😑😑حقیقتا خواستم برم ازش مشاوره بگیرم حرفه ای بود😂

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یا علیییییی بچه دوست من دوم دبستان حتی مشق نوشتنشم با خاله بازی مینویسه😀

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
  وای من دختر ده ساله دارم فک میکنم خیلی بچه ن اصن هواسوم نیس

مواظب باش وضع خرابه😂😂😑😑

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی

خدایی دخترم 12 ساله است یبار تلویزیون نشون داد خانمه بچه به دنیا آورد اومد گفت تبریک میگم پسره

بعد دخترم برگشت گفت این نی نی ها که به دنیا میان قیافه همه شون شبیه همه نمیدونم از کجا میفهمن این پسره اون دختره    

خواهر منم دوم دبستان که بود یه عشق داشت پسر همسایمون بود ظهرا میرفتن همو بغل میکردن و با عشق باهم حرف میزدن و باهم لواشک میخوردن😃 انقدره پسره ناز بود ناز بود که منم که ۱۳سالم بود عاشقش شده بودم