یه دوره برو یکیشون و تخصصی یاد بگیر phpکاربردی تره سعی کن اونو قوی تر کنی هم میتونی وبلاگ بسازی بعد گسترش بدی و تبدیل به سایت کنی
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
من برنامه نویسی اپلیکیشن رو دارم یاد میگیرم طراحی سایتم تقریبا بلدم
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
من برنامه نویسی اپلیکیشن رو دارم یاد میگیرم طراحی سایتم تقریبا بلدم
بعد کلاس رفتنو میخام بدونم چی میشه چون من کار رفتن برام مهمه ن مدرک قاب گرفتن. بلدم کلاس خصوصیم رفتم. ولی وقتی میخای وارد بازار کار شی با رقبایی روبه میشی که خیلی حرفه ای هستند ادم یه احساس ناامنی بهش میده😐ولی فک کنم بعدش کاورزی برم اوکی میشه
بعد کلاس رفتنو میخام بدونم چی میشه چون من کار رفتن برام مهمه ن مدرک قاب گرفتن. بلدم کلاس خصوصیم رفتم ...
من بلافاصله بعد کلاسام تو یه شرکت رفتم سرکار تازه اونجا فهمیدم نصف کلاس رفتنام کشک بوده و باید توی کار بعضی چیزا رو یاد بگیری