2777
2789
دوستان من سر بچه اولم تا ی روز بعد زایمان اصلا حتی ی قطره هم شیرنداشتم و شیرخشک دادم این بکی چهل روز ...

معمولا دومیا بهتر شیر میاد اما منم دادم تو بیمارستان و روزای اول اما سینه رو هم گرفت. خواستی بدی با سرنگ بده اما اولویت با سینه باشه. باورت میشه یکی از دوستام چون شوهرش کارمنده بهداشته بچش اصلا سینه نمیگرفت اینم ناامید نمیشد تا بچه شد 4 ماهه بعد سینه گرفت یعنی 4 ماه تلاش. برای من که واقعا تعجب برانگیز بود.برای زخم سینه هم به نظر من که ارثیه و من هر دوبار زخم شد و واقعا چقدرم بده البته پماد شقاق سینه بگیری خیلی خوبه تسکین میده کمی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ غصسشو میخورم.ی ماه زود اومد بچم .اینم از شیرم درد دارم نمیتونم زیر سینم خ نگهش دارم

منم بچم نارس دنیا اومد. از بالش شیردهی استفاده کن خیلی کمکه. من از خواهرشوهرم گرفتم و واقعا به در بخور بود چون نمیتونستم اونهمه مدت زیر سینه نگهش دارم. البته شبا چون میشستم و شیر میدادم گاهی تا 2 شب میترسیدم خوابم ببره و اون غلط بخوره و بیفته پایین. نگران هم نباش این دورانم تموم میشه. همش فکرای مثبت بکن. 

معمولا دومیا بهتر شیر میاد اما منم دادم تو بیمارستان و روزای اول اما سینه رو هم گرفت. خواستی بدی با ...

واقعا باریکلا بهشون اره خدایی واسه منم تعجب داشت چون بچه اولم تا ی ماه خودم رو کشتم هر کاری کردم سینه نگرفت این بار از قبل زایمان پماد شقاق سینه میگیرم از ی هفته قبل زایمان میزنم ایشالا ک زخم نشه

واقعا باریکلا بهشون اره خدایی واسه منم تعجب داشت چون بچه اولم تا ی ماه خودم رو کشتم هر کاری کردم سین ...

انشاءاله زخم نشه از الان چربش کن و با دست سرشو بکش بیرون. کرم ترک سینه موستلا عالیه. کلا محصولات موستلا عالین.