2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم میدم بهش دلم میخواد شیر خودمو بدم

وقتی شیرخشکو شروع کردی دیگه بچه ت سینه نمیگیره 

چون میک زدن سخته چون با شیشه خیلی راحت و بدون زحمت شیرو میخوره

این چند روزو باید بهش نبات داغ میدادی وقتی می دید گرسنه مونده سینه ی خودتو میک میزد شیرت زیاد میشد 

هرچند بازم تلاشتو بکن شاید سینه بگیره

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

دوستان من سر بچه اولم تا ی روز بعد زایمان اصلا حتی ی قطره هم شیرنداشتم و شیرخشک دادم این بکی چهل روز دیگه دنیا میاد چیکار کنم همون ساعتای اول شیرم بیاد جداقل شده چند قطره ک شیرخشک ندم بعد واسه زخم شدن سینه چیکار کنم سربچه اولم خیلی زجر کشیدم

دارم میدم بهش دلم میخواد شیر خودمو بدم

نه شیرخشک نده عزیزم من فقط دو سه روز اول دادم چون سز بودم و به خاطر آمپولا شیرم واقعا کم بود اونم نه همش تو طول روز نهایت سه تا سرنگ. چون با سرنگ میدادم. اما فقط بذار بمکه. چون مک نزنه ممکنه آبسه کنه سینت و واقعا درنادکه. حتی شده کیسه آب گرم بذاری رو سینت و خودتم با دست مواقعی که خوبه بدوشی. مایعات هم فراوان بخور. رازیانه دم کن و بخور، شیر با نبات که نفخ نداشته باشه، آب میوه خیلی خوبه البته طبیعی. خصوصا آب پرتقال و لیمو شیرین.

اصلا این حسو به خودت منتقل نکن. همه اینطورین چون شیر اول آقوزه و کمه اما کیفیت بالایی داره و همون کم ...

خ غصسشو میخورم.ی ماه زود اومد بچم .اینم از شیرم

درد دارم نمیتونم زیر سینم خ نگهش دارم

نه شیرخشک نده عزیزم من فقط دو سه روز اول دادم چون سز بودم و به خاطر آمپولا شیرم واقعا کم بود اونم نه ...

اخه ی ماه زود بدنیا اومد.جونی نداره واسه همین شیرخشکش دادم

پماد شقاق سینه هیدرودرم چطوره بعد من اصلا سینم نوک نداره خیلی کوچیکه فک کنم خیلی سخته اینجوری شیرداد ...

خیلی خوبه. منم مث شمام بچه ک میک بزنه سرش بیرون میاد. نگران نباش

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار