2777
2789

سگ ام وی ام ۱۱۰ به پراید شرف داره بخدا. بدنه ش خیلی قدرتمندتره . اپشن هاش هم بیشتره و البته کم مصرف تر از لحاظ سوخت. پدالها و فرمون خیلی نرمی داره و بسیار تو جاده کفی تیز و پرسرعته

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شك تكن پرايد ام وي ام بعدا سخت فروش ميره

عزیزم گذشت اون زمان که ماشینهای چینی سخت فروش میرفتن

الان رو هوا میرن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
😅مرسی حالا قیمت ام وی ام حدودی چقدره؟دست دو 

واقعا باید حضوری بری قیمت بگیری عزیزم . نمیدونم 

عزیزم گذشت اون زمان که ماشینهای چینی سخت فروش میرفتن الان رو هوا میرن

نگذشته

قبول كن بخاي پرايدو بفروشي رو هوا ميبرن

ما داشتيم عجله اي فروختيم ضرر كرديم پرايد بود اينجوري نميشد

هرچند باز چيني خريديم و دوسش دارم ولي ام و ام ١١٠ اصلا از نظر ظاهرم خوب نيست ك بخاطرش ريسك كرد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نگذشته قبول كن بخاي پرايدو بفروشي رو هوا ميبرن ما داشتيم عجله اي فروختيم ضرر كرديم پرايد بود اينجو ...

🙂 معیار خرید ماشین اپشن ها و معایب اون خودرو هست

اینکه دوتا ماشین چه برتری هایی نسبت به هم دارن مهمه

حالا اینکه پراید دو روزه فروش میره ولی یه ماشین دیگه ممکنه ۱ماه هم طول بکشه دلیل برتری پراید نیس

شما پورشه هم داشته باشی بذاری نمایشگاه کلی زمان میبره تا فروخته شه ولی این دلیل نمیشه که پراید از پورشه بهتر باشه 😄

موقع خرید ماشین به کیفیت ، کارایی ،امنیت و البته مزایای جانبی یک خوردو دقت کنید. نه به مدت زمان فروشش