2777
2789
عنوان

متخصص فراموش کردن رمزها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4728 بازدید | 40 پست
منم یبار رمز گوشیمو فراموش کردم چندین بار زدم وارد نشد اطلاعات گوشیمو لازم داشتم بردم بیرون باز کردن ...

چه خوب ، نمی دونید چیکار کردن ؟!

الانم خیلی راه های زیادی توی نت هست ، ولی همش اکانت گوگل و تعریفاتی تو خود گوشی میخواد ک من انجام نداده بودم

می خوام اینبار اینقدر اذیت بشم !!!! که یاد بگیرم و راه درست رو پیدا کنم

واقعن احساس بی سواد ها رو دارم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب ، نمی دونید چیکار کردن ؟! الانم خیلی راه های زیادی توی نت هست ، ولی همش اکانت گوگل و تعری ...

نمیدونم دقیق فقط یادمه ک گف تو تنظیمات ی کدی از شرکت سامسونگ باید میومده(گوشیم سامسونگ بود) درخواست زدیم چون زیادی رمز اشتباه زدی طول کشیده تا اون کد بیاد 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
حتا به این فکر می کنم ، با این اوضاع ، سه سال دیگه ، جلوی دخترم، مثه بیسواد ها خواهم بود !!!! 

اینکه ربطی ب بیسواد بودن نداره عزیزم مشگلات زندگی باعث شده ذهنمون اینقد درگیر بشه ک بعضی چیزارو فراموش کنیم 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

من دقیقا یه بار گوشی ام اینجوری شد. شازده پسر اینقدر رمزهای مختلف زد که از کار افتاد و حتی رمز درست رو که میدادم بهش باز نمیکرد.

چقد استرس گرفتم بماند. حالا میگی اکانت گوگل فعال نداری, من اکانت گوگل فعال داشتم منتهی چون با لپ تاپ بودم وارد نمیشد و میگفت دستگاه شناخته شده مدل گوشی امه.

اما ۲۴ ساعت که گذشت , رمز درست رو که زدم باز شد گوشی ام😁.

شدت ذوق منو اون لحظه تصور کن.

بعد از اون هم اثر انگشت دادم بهش هم یه رمز حروفی. پترن اگه تند تند نزنی از ذهنت میپره.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

واسه رمزهای مختلف هم من ترجیحم قاطی کردن کلمه و اعداده, یه کلمه ای که اصلا شاید فکرشو نکنی, مثلا جوکر با عدد قاطی بشه, یا مثلا پیاله با عدد قاطی بشه, به انگلیسی یا هر زبون دیگه ای.

اینجوری تو ذهنم میمونه, یا اسم مستعاری که وقتی حروفش جا به جا کنی میشناسی, و مختص تو ذهن خودته, رمز حرف و عدد هم رمز ایمنی هست و هم شاید بهتر تو ذهن بمونه.

تاریخ تولد و شماره تلفن و اینا خیلی ساده است واسه رمز😁.

من دقیقا یه بار گوشی ام اینجوری شد. شازده پسر اینقدر رمزهای مختلف زد که از کار افتاد و حتی رمز درست ...

ونوس نمی دونی از دیشبه چقدر بهم ریختم !!! 

حتا خودمم نمی دونم چرا 

بیشتر خودمو سرزنش می کنم چرا اینقدر حواس پرت و بی دقتم

چرا بلد نبودم اکانتمو فعال کنم

حتا صبح دوستم خبرمو گرفت چرا نیستی و ... بهش گفتم گوشیم مشکل داره رمزشو یادم رفته گفت میخوای کمک کنم ؟! از خجالت چیزی نگفتمش 

آخه رمز اینسـتامو هم یه بار یادم رفته بود 

ونوس نمی دونی از دیشبه چقدر بهم ریختم !!!  حتا خودمم نمی دونم چرا  بیشتر خودمو سرزنش ...

منم این اتفاق افتاد اصلا عجیب به خودم شک کردم. و خیلی جوش زدم برای عکسا و کلا هر چیزی که تو گوشی ام دارم. نصف زندگی ام اون توئه😐.

عزیزم خودتو سرزنش نکن, خیلیامون خیلی چیزا یادمون میره.من حتی گاهی شماره تلفن خونه رو یادم میره 😂.

واسه گوشیت به نظرم بهترین کار اثر انگشته و بعد هم یه رمز دوم.

عکسا رو هم بریز تو لپ تاپ, مخصوصا عکس های مادربزرگت رو. چون نمیدونی شاید دوباره اینجوری شد.

البته اگه اینجوری بشه چاره داره, ببری موبایل فروشیا برات درست میکنن.

خودتو سرزنش نکن, ما نمیتونیم با سرعتی که تکنولوژی داره پیش میره, پیش بریم, پس مطمئنا بچه هامون شاید خیلی چیزا بدونن که ما ندونیم, همونطوری که مادرهامون و ما . مخصوصا اگه علاقه نداشته باشی که سخت تره.

هر چی تو نت سرچ می زنم باز خودش یوزر نیم و پسور می خواد !  شما چیکار می کنین برای مدیریت پس ...

آتنا برای منم خیلی پیش میاومد قبلا اما الان پسوردهام رو سامون دادم مثلا تاریخ تولد اما بهم ریخته با نظمی که خودم میدونم یا اول اسم اعضای خانواده به لاتین به ترتیب اهمیتشون تو زندگیم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
باید گوشی رو کامل خاموش کنی بعداز اینکه کامل خاموش شد ، جهت بالا و دکمه روشن خاموش رو همزمان بگیر ...

آذربانو جان عزیزم خیلی ممنون برای توضیحاتت

برای رمز گذاشتن واقعن باید فکری کنم

مرسی از تجربیات تون

باید گوشی رو کامل خاموش کنی بعداز اینکه کامل خاموش شد ، جهت بالا و دکمه روشن خاموش رو همزمان بگیر ...

ریست فکتوری که همه اطلاعات و اپلیکیشن های نصب کردم می پره ! 

مطمئنی ؟!!!

الان گوشیم حتا خاموش هم نمیشــــــــــــــــــه