2777
2789
عنوان

تا حالا شده بعد از رسیدن به آرزوتون ازش پشیمون بشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست

همیشه میگم خدایا اگه صلاحه فلان چیزو‌میخوام

هیچ‌وقت پشیمون نشدم هرچیم دیر بهش رسیدم حکمتشو فهمیدم

هرچیم نرسیدم همینطور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
کاش حداقل ب یکیش برسم  حالا پشیمونم شدم عب ندارع/:

نزن این حرفو،پشیمونی بعضی از خواسته ها هزاااارررر بار سخت تر از حسرتشونه،من خودم تجربه کردم!ای کاش تجربه نمیکردم،کلا تغییرم داد و کارایی کردم که خودم خجالن میکشم وقتی بهشون فکر میکنم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی به نظرم ادم باس قبل هر ارزویی ک میخاد بدونه ممکنه چیارو از دست بده

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
چی فکر میکردی؟چی شد ؟

فک‌میکردم نماز خونه خانوادش خیلی خوبن خیلی پولدارن 

نماز که اصلا نمیخونه خانوادش افتضاحن پولدارن ولی بشدت خسیییییس

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم  
اره شده

چی بوده؟چرا پشیمونی  الان؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
چی بوده؟چرا پشیمونی  الان؟

یکم شخصیه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

پشیموووون چجورم :) یه چیزی بود که بزور خواستم از خدا

میگه هیچ وقت خدارو امتحان نکن و خودتو ممتحن ندون چون ممکنه چیزی که میخای رو بدست بیاری ولی قطعا جوری پشیمون میشی که مسیر زندگیت از حالت طبیعی خارج میشه

این بدترین و سخت ترین نوعشه ک واسه من اتفاق افتاد و من و از خیلی چیزا محروم کرد

دردی که تا ابد یادم نمیره و اصلا نمیشه که بره :)

خخخخ نه قربون خدا برم هنوز به هیچکدوم نرسیدم 😅البته شاید چون کمال گرام 

ان شاءالله مصلحتت با خواسته هات یکی باشن و به همشون برسی عزیزم😍

ان شاءالله مصلحتت با خواسته هات یکی باشن و به همشون برسی عزیزم😍

ممنون 😍😍😍همچنین شما 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بارها. همه آرزوهامو با سختی بدست آوردم براشون سالها تلاش کردم بعدش اینقدر طول کشید که برام‌لطفی نداشت همش میگم این همه سختی کشیدم برای اینجایی که الان هستم؟ پس چرا حس خوشبختی ندارم چرا خیلی چیزا کمه

ازدواجم

عاشقش بودی یا فقط آرزوی ازدواج داشتی؟