2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا متوجه میشین

وقتی تعداد فالور زیاد باشه اما کامنت و لایک خیلی کم میشه فهمید فیکه تازه بعضی ها خودشون لایک وکانت هم میزارن با یه برنامه

خدایا من قدرتمندترین زن دنیا💪 هستم چون میخوام کائنات رو به گردش دربیارم و شاد زندگی کنم. فقط کمکم کن خدا🙏
کامنت گذاشتین

شما هم به پولیس فتا گزارش بده بزار پیگیری کنن چند نفر دیگه هم به دامش نیوفتن

خدایا من قدرتمندترین زن دنیا💪 هستم چون میخوام کائنات رو به گردش دربیارم و شاد زندگی کنم. فقط کمکم کن خدا🙏
وقتی تعداد فالور زیاد باشه اما کامنت و لایک خیلی کم میشه فهمید فیکه تازه بعضی ها خودشون لایک وکانت ه ...

من چند تا پیج دارم که عکس مرسوله ها رو با اسم وکد پیگیری میذاره میتونه فیک باشن؟ 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
شما هم به پولیس فتا گزارش بده بزار پیگیری کنن چند نفر دیگه هم به دامش نیوفتن

ببخشید پلیس دستم خورد😥😥

ازکجابفهمیم که پیجش قلابیه

برو تعدا فالور ها ونگاه کن اکثر تعداد بالافالوردارن اما لایک مثلا 10 تا یا 50 تا خب 10 کا 50 تا لایک نمیزاره

من چند تا پیج دارم که عکس مرسوله ها رو با اسم وکد پیگیری میذاره میتونه فیک باشن؟ 

بله همه رو میشه درست کرد حتی فیش واریز هم میشه درست کرد

برو تعدا فالور ها ونگاه کن اکثر تعداد بالافالوردارن اما لایک مثلا 10 تا یا 50 تا خب 10 کا 50 تا لایک ...

آهان ممنونتم که باحوصله جواب دادی مرسی عزیزم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …